Zabava

DOBRO RASPOLOŽENJE U PORODICI LAZIĆ Darko danas PRVI PUT pokušao da hoda i stao na štake

Branka Lazić, majka pjevača koji je nakon nesreće jedva ostao živ, sada bdi nad njim u banji gdje je prebačen iz bolnice.

DOBRO RASPOLOŽENJE U PORODICI LAZIĆ Darko danas PRVI PUT pokušao da hoda i stao na štake
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona, uz sinovljevu djevojku Marinu, spava u apartmanu gdje će Darko Lazić provesti narednih nekoliko mjeseci oporavka, a za Blic kaže da je njenog sina ova nesreća promijenila iz korijena.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

Obećao mi je da će stati na tome i ja mu vjerujem da više neće biti alkohola. Žao mu je zbog svega što se dogodilo, shvatio je ovo kao drugu šansu za život koju je prigrlio i sigurna sam da neće ići putem kojim je do sada išao. Obećao mi je da će se smiriti, da više neće voziti brzo i da će voditi računa o piću. Mnoge njegove postupke sam razumjela jer je mlad, ali sada mora da se uzme u pamet. Dobiće drugo dijete i život je pred njim, da uživa sa nasljednicima i da ih vaspitava – kaže Branka.

Dobro raspoloženje u porodici Lazić je i zbog toga što je Darko danas prvi put poslije nesreće pokušao sam da hoda.

View this post on Instagram

😘😘

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

– On svaki dan staje pomalo na nogu koja je operisana, ali nikada samostalno. Danas je prvi put stao na štake. Danas su počele i elektrostimulacije operisane noge, što očekujemo da dodatno ubrza njegov oporavak. On i dalje osjeća bolove i zbog toga dobija lijekove, ali to nisu bolovi zbog operacije i preloma, već zato što su mu mišići atrofirali. Nervozan je zbog toga jer su mali pomaci u ozdravljenju kada dođe do tog stanja, ali mora da bude strpljiv. U banji ima svu potrebnu njegu, majka i djevojka su sve vrijeme uz njega i to utiče pozitivno na njegovo psihičko stanje – kaže izvor upućen u Darkovo liječenje i dodaje:

– Ljekari ne daju nikakve prognoze kada su u pitanju njegova očekivanja o tome kada će prohodati i napustiti banju, ali se porodica nada da će Novu godinu dočekati svi zajedno u Brestaču.

Darko ima svu potrebnu njegu u banji, gdje o njemu brine čitav tim ljekara. Njegov apartman posjeduje dnevnu sobu, francuski ležaj, kuhinju i kupatilo.

– Ide terapeut svakodnevno kod njega zbog vježbi. Još je slab. Elektroterapije će isto imati u sobi, osoblje nosi aparate tamo kako ga ne bi pomjerali stalno dok ne ojača. Uz njega je i doktor koji je na svjetskom glasu kada je oporavak takvih pacijenata u pitanju i sve vrijeme ga prati – kaže izvor Blica upućen u liječenje Darka.