Zabava

DOBRO SE SNALAZE I KAD SU SOLO Ovi znaci lakše od drugih podnose život bez partnera

Svi tragamo za nekom vezom, bilo da želimo da potraje ili da je nešto neobavezno, ali ne podnose svi podjednako dobro status "single".

DOBRO SE SNALAZE I KAD SU SOLO Ovi znaci lakše od drugih podnose život bez partnera
FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrologija kaže da zvijezde dosta utiču na to, pa neki horoskopski znaci vrlo lako mogu i bez stalnog partnera i lako se nose sa solo životom.

Strijelac

Pristaje na ozbiljnu vezu samo s partnerom za kog je uvjeren da je idealan. Ako takav nije na vidiku, ispunjava život povremenim kratkim epizodama, ili se snalazi sam. Ova druga opcija omogućuje mu maksimum slobode i minimum odgovornosti, a te su dvije vrijednosti ono za čime najviše žudi.

Vodolija

Slično Strijelcu, pvaj znak je vrlo nezavisan i slobodoljubiv. Trebaju mu razdoblja u kojima može nesmetano razvijati svoje zamisli ili se baviti aktivizmom. Kad je u takvoj fazi, želi uz sebe da ima nekog ko ga potpuno razumije i ko je jednako zagrijn za istu stvar. A taj neko ne mora biti partner – može biti prijatelj, saradnik ili poznanik tako da Vodolijama ne smeta da budu solo.

Jarac

Optimalno samodovoljan tip koji od mladosti štedi, uči kako funkcionišu društvene institucije i živi odgovorno. Pametno raspolaže novcem i sposoban je sam sebe motivisati za rad i kućne poslove. Grozi se emocionalnih drama tipičnih za prisne veze, a još više razvoda i raskida koji bi ga mogao puno da ga košta.

Djevica

Djevica nije doslovno srećna ako je sama, ali je nedovoljno kvalitetna veza previše iscrpljuje i čini bolesnom. Djevica je previše osjetljiva na tuđu neodgovornost, nevjeru, neurednost i manjak higijene da bi se zadovoljila bilo kakvim partnerom. Ako joj neko visoko vrijedan nije na raspolaganju, dobro će se snaći solo, piše Noizz.rs.