Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DODIK IM BACIO LOPTICU” Lukač tvrdi da NEMA PRISLUŠKIVANJA opozicije

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Dragan Lukač

Kao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske odgovorno tvrdim da nema nikakvog prisluškivanja, pogotovo poslanika, ali ni bilo koga drugog u Republici Srpskoj ko se ne bavi kriminalom.

Rekao je ovo ministar policije Dragan Lukač, komentarišući sinoćnje tvrdnje srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika da prisluškuje opoziciju.

– Tačno je da je srpski člna Predsjedništva BiH sinoć ovdje vodio određenu političku igu sa pojednim poslanicima, konkretno sa Stanivukovićem i Vukanovićem. Oni koji to prate znaju da se pojavljivanjem gospodina Dodika u skupštini dešavaju takve stvari – rekao je Lukač.

On je naglasio da se može vratiti snimak od sinoć na kome se vidi da se radi o političkoj igri.

– Možemo da vratimo snimak od sinoć da vidite da gospodin Dodik vodi političke igre sa poslanicima i da ih ne shvata ozbiljno. Baci im neku političku lopticu, pa se oni sa tim igraju nekoliko dana – rekao je Lukač.

Lukač je dodao da su danas već najavljene mnoge krivične prijave, ali da je jedan poslanik bio najbrži.

– Danas već mnogi najavljuju krivične prijave protiv gospodina Dodika i utrkuju se ko će prvi da podnese prijavu protiv njega. Mislim da je Tubin bio brži od vas svih. Morate znati da se po jednom predmetu ne može voditi više krivičnih postupaka, može samo jedan. Žao mi je, ali niste bili dovoljno brzi – poručio je Lukač ostalim opozicionarima.

On je podsjetio da postoji Nezavisni odbor koji ima pravo nadzora nad MUP RS, te ih pozvao da dođu i izvrše sve moguće provjere.

– Ništa nije sakriveno, niti može biti sakriveno od Nezavisnog odbora. Želim da tu priču završimo jer nema nikakvog uporiša u stvarnom životu, ovo je čista politička igra – rekao je Lukač.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO