Banjaluka

Dodik nije govorio za govornicom ali je bio glavni pod šatorom: Opet zapjevao, a pratili ga Goci bend i partijski drugovi iz SNSD (VIDEO)

Mada je iza scene bilo naguravanja na tu temu, pa i najava da bi se srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, koji se iznenada usred programa pojavio u Stričićima, mogao obratiti narodu, to se ipak nije desilo.

Dodik nije govorio za govornicom ali je bio glavni pod šatorom: Opet zapjevao, a pratili ga Goci bend i partijski drugovi iz SNSD (VIDEO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U zvaničnom programu su govorili samo gradonačelnik Draško Stanivuković, predsjednica Republike Srpaske Željka Cvijanović, te mimo planiranog protokola ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji je narodu prenio pozdrave “Aleksandra Vučića i cijele Srbije”.

Oficijelni voditelj je samo pozdravio srpskog člana Predsjedništva, koji se naknadno pridružio skupu.

Ali, Dodik je dočekao svojih pet minuta pod jednim od najposjećenijih šatora na zboru.

Pročitajte još

Zajedno sa Goci bendom i pjevačicom Maricom Divljak, Dodik je bio glavna zvijezda zbora.

Pomagao je muzičarima da pjevaju hitove tipa: “Nemoj više da me zoveš, poruke da pišeš, javi mi se zlato moje kad se vakcinišeš”.

– Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svjetsku medecinu – orilo se pod šatorom, gdje je Dodik gostovao u pratnji Aleksandra Vulina, Vlade Đajića, predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića, narodnog poslanika Momčila Antonića i drugih članova SNSD.

Prihvati notifikacije