Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Dogodio se OBRT u suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše, evo šta će pjevač MORATI DA URADI

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

O suđenju folk pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović oko utvrđivanja očinstva Devona već godinama ne prestaje da se priča, a ona je sada iznijela nove detalje, koji su iznenadili mnoge.

– Dragi moji prijatelji, dobre vijesti! Kao što već znate, sudinica koja je vodila naš slučaj je prebačena na novo mjesto i ostavila nas je bez sudije. Devin je u zadnji čas ostao u Americi zbog toga što su odložili ročište do daljnjeg. Trebalo je početi iznova i zbog toga je Devin tada odlučio da pređe na međunarodni sud. Sutra, dan poslije konferencije za štampu, smo iznenada dobili novu sudinicu, koja je rekla da želi da završi ovaj slučaj što prije. Naredila je da Miroslav i Devin prinesu primjerak za DNK analizu u roku od 30 dana – navela je Mirjana na društvenim mrežama.

Foto: Screenshot

– Rekla je da nju ne zanimaju svjedoci, nego samo DNK. Spomenula je da je našla nalog za DNK među papirima, koji stoji od samog početka slučaja. Nalog, koji nije stigao do našeg advokata. Vidjećemo šta će dalje da se odvija. Ako ne bude tako kako je rekla, u tom slučaju se predaje kompletan slučaj na međunarodni sud, da oni sve riješe. Uvijek vaša Mirjana – dodala je ona.

Mirjana je, podsjetimo, nedavno iznijela tvrdnje da su joj Ilić i njegova supruga prijetili, o čemu se naširoko pisalo i pričalo.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO