Zabava

"DOK SE NISAM OZNOJIO, NISAM NI ZARADIO" Đani odgovorio na prozivke i osude

Radiša Trajković Đani uskoro će postati djed, s obzirom na to da njegov sin Miloš i njegova izabranica čekaju bebu.

"DOK SE NISAM OZNOJIO, NISAM NI ZARADIO" Đani odgovorio na prozivke i osude
Foto: M.Ilić/RAS Srbija

U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne djetetu, i to mom unučetu. Ja sam sa Kosova i mi to sve na vrijeme uradimo, oženimo se, dobijemo djecu i unučiće, pa možemo u njima da uživamo kako dolikuje. Rekao sam sinu: ‘Neka je dijete živo i zdravo, samo da ne bude nisko na djeda.’ Od mene djeca nema šta loše da nauče. Mogu samo da budu vrijedni i dobri ljudi, kao što su i moja djeca – rekao je Đani za Kurir.

On se osvrnuo i na to što ga ljudi često osuđuju i negativno komentarišu u javnosti.

– Svako neka gleda svoju kuću. Takav je naš narod, gleda šta se drugima dešava, a sebe ne gleda. Aman, šta ima ko da mene komentariše. Gledaju šta ja radim, pa brate, zavrni rukave i radi. Svi mogu pošteno da zarade. Najlakše je da se neko dohvati flaše i da padne u očaj. Samo je kod nas sramota da se radi – kaže Đani i nastavlja:

– Preko svi rade sve i svašta. Pa ne mogu svi da pjevaju, da budu direktori. Kažu: ‘Lako je Đaniju’, a gdje su svi bili kada je Đani došao s Kosova? Tada nisam imao ni za krofnu. Sve sam sam stekao po bijelom svijetu, pa me nema kući po dva mjeseca. Sve dok se nisam oznojio, nisam ni zaradio. Nikad nisam bio samoživ, kao sve meni, a ko šiša djecu. Meni je porodica na prvom mjestu.