Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DOSADILA VAM JE KIŠA Udahnite duboko, prognoza za naredne dane ne ostavlja prostor za OPTIMIZAM

Društvo
Autor:

Foto: Profimedia

U BiH sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalno jačim pljuskom.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha između devet i 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

U utorak će u BiH biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša i pljuskovi se uglavnom prognoziraju u Hercegovini. U Bosni su pljuskovi rijeđi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 10 i 15. Najviša dnevna uglavnom između 17 i 24 stepena.

Djelomično vedro vrijeme preovladavaće u srijedu. Pljuskovi se prognoziraju većinom za područje Krajine, sjevera i sjeveroistoka Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 10 i 15 stepeni Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 23 stepena.

U četvrtak će u BiH biti oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab. U Bosni vjetar prije podne mijenja smjer sa juga na sjever, u Hercegovini poslije podne. Najniža jutarnja temperatura između osam i 13 stepeni, na jugu BiH do 16 stepeni, a najviša dnevna temperatura vazduha između 13 i 18, na jugu do 22 stepena.

(N1)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO