Gradovi

„DOSTA JE VLASTI KOJA OKUPLJA PRELETAČE“ SDS i PDP predstavili kandidata za gradonačelnika Gradiške

Trenutno stanje u Gradiški nije dobro i svi pokazatelji govore da su ovom gradu potrebne promjene, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

„DOSTA JE VLASTI KOJA OKUPLJA PRELETAČE“ SDS i PDP predstavili kandidata za gradonačelnika Gradiške
FOTO: SDS

Prilikom potpisivanja podrške zajedničkom kandidatu SDS i PDP za gradonačelnika Gradiške Mirku Samardžiji, Šarović je rekao da SDS i PDP imaju mladog i perspektivnog kandidata koji je spreman raditi u interesu svih građana.

– Gradiški je dosta vlasti koja zanemaruje građane i koja oko sebe okuplja preletače. Ovom gradu su potrebni dosljedni ljudi koji mogu građanima ponuditi perspektivu – rekao je Šarović.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

Predsjednik PDP Branislav Borenović je rekao da je Gradiška jedna od velikih, izuzetno bitnih sredina u kojoj očekuje promjene 15. novembra, a koje će voditi ka velikim, sistemskim promjenama za dvije godine.

– Zajedničkim snagama, SDS i PDP će ovdje odnijeti pobjedu, za većinu u Skupštini grada, za našeg zajedničkog kandidata za gradonačelnika Mirka Samardžiju, ali što je najbitnije – pobjedu za građane Gradiške – rekao je Borenović.

Zajednički kandidat SDS i PDP za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija je poručio da odlučno, odgovorno i čistog obraza izlazi pred građane.

– Ovaj grad mora ići naprijed, a da bi se to desilo građani na izbore moraju izaći u što većem broju i na taj način Gradiški donijeti promjene i prosperitet – rekao je Samardžija.