Zabava

"DOSTA MI JE RIJALITIJA" Nina Đogani progovorila o porodici i dečku

Nina Đogani, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, istakla je da ni po koju cijenu ne bi ušla u rijaliti šou program.

"DOSTA MI JE RIJALITIJA" Nina Đogani progovorila o porodici i dečku
FOTO: SCREENSHOT

Iako su njeni roditelji i sestra Luna Đogani više puta bili učesnici ovakvih formata, Nina kaže da njoj učešće u rijalitiju nije u planu, prenosi Blic.

– Dosta mi je rijalitija, dovoljno sam vidjela za svoje godine. Mislim da nijedna osoba ne može da uđe tamo i da bude normalna, jednostavno to je zatvoren prostor – rekla je gostujući na IDJ televiziji Nina Đogani, kojoj je prošle godine cijela porodica (mama, tata i sestra) bila u rijalitiju “Zadruga 3”, a njihov boravak pratile su burne svađe.

Nina se osvrnula i na svoj ljubavni život.

– Imala sam samo dvije veze u životu, mlada sam. Zauzeta sam, tako da mi momci sada ne prilaze. Imam dečka, i ne razmišljam sada ni o kome drugom. Ljubomorna sam, ali više kroz šalu, nekad to ne kažem dečku jer neću da ispadnem posesivna – iskrena je bila Nina, koja je već duže vrijeme u vezi sa dečkom Markom.

Ona je dodala i da obožava da pleše, te da je taj talenat naslijedila od roditelja, Anabele i Gagija.

– To mi je na tatu gen, to je nešto najljepše što sam ikada mogla da usvojim od svojih roditelja. Obožavam da plešem, to je moja prva ljubav. I danas plešem, ali rekreativno, ranije sam išla na hip-hop – kazala je Đoganijeva.