Zabava

"Doviđenja, odoh ja" Ceca ljutito napustila emisiju "Zvezde Granda" (FOTO)

Saša Popović i Ceca Ražnatović su se žestoko posvađali usred emisije "Zvezde Granda", pa je on u šali "otjerao" kući, a pjevačica je odmah napustila studio.

Ceca Ražnatović
FOTO: : ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Naime, u emisiji “Zvezde Granda” je uvijek turbulentno kada članovi žirija iznose mišljenja o kandidatima. Tako je bilo i ovog puta.

Viki je najprije zamjerila Saši Popoviću jer joj ne daje dovoljno vremena kako bi iznijela svoj komentar.

– Meni uopšte nije dovoljno 30 sekundi, odmah da ti kažem. Taman počnem da pričam ti pritisneš taster – rekla je Viki, a Popović je pitao šta želi tačno da kaže.

Pročitajte još

Ubrzo se dogodila i nesvakidašnja situacija između Popovića i Cece, a sve zbog kandidata za kog je Ražnatovićeva imala par kritika, među kojima je bio i njegov stajling, tačnije premali sako.

– Dobro, Svetlana. Možeš da ustaneš i da mu povučeš taj sako- rekao joj je Popović, ne sluteći da će ona to zaista i da uradi.

– Mislio si da neću?!– rekla je Ceca i krenula put scene da popravi kandidatu sako. Međutim, nakon toga Saša je uputio dobronamjerni savjet Ceci da se ne nervira oko kandidata i glasanja.

FOTO: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA/SCREENSHOT

– Idi kući! Kako ti se zove onaj slatki? –našalio se Popović, ali je pjevačica jedva dočekala i burno odreagovala.

– Doviđenja, nikakav problem, odoh ja – rekla je, pokupila svoje stvari i napustila studio, a Saša ju je molio da se vrati, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije