Zabava

TENZIJE KAO NIKAD RANIJE Izbila svađa u “Zvezdama Granda”, Ceca urlala na sav glas

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često bude tenzije na pretek, pogotovo zbog glasanja članova žirija.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Popović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Nerijetko dolazi zbog žestokih svađa između njih, a sada su u ovoj emisiji zaratili Saša Popović i Svetlana Ceca Ražnatović, a sve je krenulo od zamjerke Marije Šerifović na to kako Ceca i Viki Miljković glasaju.

– Ja punih osam godina glasam onako kako mislim, za razliku od mnogih ovdje. Ja se ovdje ni sa kim ne grlim, ne ljubim, sa svim kolegama sam u dobrim odnosima. Ove glasam kako čujem, tako glasam. Amin – rekla je Marija, na šta se Saša odmah ubacio:

– Ovdje ti je klan, to svi znamo, Viki i Ceca – dodao je on, na šta je Ražnatovićka pobjesnila, te je ustala sa stolice i počela da urla na kreativnog direktora “Granda”.

Ovo stvarno nema smisla, majke mi. To je jako ružno što si sad rekao. To je jako ružno što si sad rekao. Na šta to liči? – bjesnila je Ceca.

Udari mu šamar – ubacila se Viki.

FOTO: ZVEZDE GRANDA/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZVEZDE GRANDA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Saša je potom otkrio šta Marija radi u pauzama.

– Ti prva dođeš kod mene za sto kada je pauza i pričaš o klanovima i kažeš da nema smisla kako glasaju Ceca i Viki – rekao je Popović, na šta je Marija rekla:

– Ti sad lažeš! Ali činjenica je da sve vrijeme glasaju jedna za drugu.

Ražnatovićka je nastavila da urla na Popovića, te je istakla da i ona, kao i svi, ima pravo da glasa kako ona želi, bez da je iko od kolega proziva zbog njenih glasova.

Pročitajte još

– Ja uopšte ovdje ne komentarišem druge klanove. Niti me interesuju. Kao što Marija kaže, glasa za koga ona hoće, to je njeno apsolutno pravo. I moje apsolutno pravo da ja glasam za koga hoću. Ne vidim da sam za ove tri godine nekog kandidata uvrijedila, rekla ružnu riječ ili saplela preko glasova. To je moje pravo kome ću dati glas. I niko nema pravo da me zbog toga proziva na ružan način. Stojim svojim imenom i prezimenom u ovom formatu ovdje i pokazujem se kako ja želim da se pokažem. Od sada mogu svima da dajem glasove, jer ja tako čujem i to je moje pravo – govorila je.

– Sale kralju, hvala Bogu da si izazvao reakciju Svetlaninu da viče, da se dere, da napada. To, Ceco. Tri godine ja čekam to – rekao je Popović.

– Ja se samo branim od niskih napada ovdje. Znači ovdje svako ima pravo i brani se svojim pravom, a ja nemam pravo – završila je Ceca, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije