Magazin

“DOŽIVJELA SAM NERVNI SLOM” Razvodi se jer muž previše zateže poklopce na teglama

Razni su razlozi za razvode i završetke ljubavnih veza. I, dok je lako suditi iz trećeg ugla, veoma je teško procijeniti i staviti se na mjesto jednog partnera u toku nesuglasica, a naročito razvoda ili raskida.

Žena drži teglu
FOTO: FREEPIK

Jedna žena je željela da podijeli anonimno svoju priču i zatraži savjet drugih na mreži “Redit”. A njen razlog zbog kog će se razvesti djeluje kao pretjerivanje, zbog čega je prepustila ostalima da daju svoje mišljenje.

Naime, ona želi razvod zbog toga što njen suprug previše čvrsto zateže poklopce na teglama.

Nekada se osjećam kao da počinjem da ludim, jer želim razvod zbog poklopaca na tegli. Na kraju sam živaca, jer on ima tu naviku da toliko jako zateže poklopce da sama ne mogu da ih otvorim, već mi preostaj jedino da ih razbijem. Ovo je radio oduvijek, od kako smo krenuli da se zabavljamo. To je ciklus koji se ponavlja u posljednjih pet godina.Ali, juče sam htela da izvadim nekoliko kiselih krastavčića i opet ista priča. Doživjela sam nervni slom, vrištala sam, bila isfrustirana i stvarno sam izgledala ludo – samo zbog poklopca. Svaki put me sve više i više nervira – navodi ona.

Pročitajte još

U svoju odbranu, njen muž je rekao da voli da zateže sve poklopce, kako bi hrana bila sigurno očuvana. Tu očuvanost, na žalost, ne uspijeva da primijeni i na brak.

Kako ona otkriva ovo ne bi bio problem da je on tu kada želi nešto iz tegle da pojede, ali ju je često ostavljao bez otvarača tegli. Tako ju je jednom ostavio deset dana, ali joj je u pomoć pritekao komšija.

– Pitala sam komšiju za pomoć kada nisam uspjela jednom da otvorim teglu. Sljedećeg dana kada sam htjela da otvorim drugu teglu i nisam uspjela, otišla sam u prodavnicu po neku alternativu. Vidio me je i ponudio da dođe da otvori sve tegle, pa da ih ja zavijem dovoljno da mogu da ih otvorim. Fantastična ideja, ali dvije tegle od desetak nije ni on uspio da otvori. Rekao mi je da moj suprug očigledno namjerno to radi – prisjeća se ona.

Kako kaže, tog dana  kada je ispratila komšiju ispovraćala se od bijesa i nije mogla da spava.

Komentari su i više nego puni porške za ženu:

– Ne, ne razvodiš se zbog poklopaca, već zato što te muž provocira.

– Zamišljam da je psihopata koji se noću iskrada i zateže poklopce na teglama.

– A šta ako se komšija šunja noću po vašoj kući i zateže poklopce, kako biste se razveli?, prenosi Ona.rs.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu