Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Dragičević ispred NSRS: “Očekujem da se jednoglasno usvoji izvještaj Anketnog odbora”

Društvo
Autor:

Foto Siniša Pašalić/Ras Srbija

Obraćajući se novinarima ispred zgrade Narodne skupštine RS Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, sa uzdignutom pesnicom poručio je da očekuje da Tužilaštvo do danas do 15:30 časova okvalifikuje slučaj kao ubistvo Davida Dragičevića.

-Očekujem da se jednoglasno usvoji izvještaj Anketnog odbora. Ako se to ne uradi, svi koji su za izvještaj Anketnog odbora da je u pitanju teško ubistvo Davida, da su isti momenat napustili skupštinsku salu, ako su za istinu i pravdu, a ako nisu, neka ostanu, da znamo ko su saučesnici i ubice u predmetu teško ubistvo Davida Dragičevića – rekao je Davor.

Pozvao je sve bez obzira na vjeru i naciju da u subotu s početkom u 19 časova dođu na skup Pravda za Davida.

-Tražimo samo dvije riječi, istinu i pravdu, koju nam ova država ne da. Stojimo na Trgu skoro 100 dana, vređaju inteligenciju i pamet, a ubili su mi dijete. Ne budu li procesuirali sve, svi koji su izdali bilo kakvo saopštenje za ono što ja tvrdim,botove, novinare, publiciste, političke analitičare teretim za saučesništvo u ubistvu Davida Dragičevića. Dok god svi ne budu procesuirani i uhapšeni, osuđeni, stajaću na trgu Davida Dragičevića. Nikada neću odustati, idem do kraja. Za pravdu i za Davida i za svog mrtvog sina – rekao je Davor.

Nakon toga je pročitao pismo koje je uputio na adrese poslanika.

Narodna skupština RS počela je danas raspravu o izvještaju Anketnog odbora u slučaju Dragičević.

Na početku se obratio predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović iznoseći detalje iz izvještaja Anketnog odbora.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO