Politika

SNSD predstavio kandidate za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom: Evo ko je sve dobio POVJERENJE STRANKE (FOTO)

Gradski odbor SNSD Banjaluka predstavio je večeras kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, gdje je nosilac liste Vlado Đajić, te za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan, gdje je nosilac liste Nebojša Radmanović.

SNSD predstavio kandidate za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom: Evo ko je sve dobio POVJERENJE STRANKE (FOTO)
FOTO: SRNA

Ovom skupu prisustvovao je i predsjednik stranke Milorad Dodik.

Kandidati za Narodnu skupštinu su i Srđan Mazalica, Mladen Ilić, Alen Šeranić, Boris Pašalić i drugi, a za parlament BiH Snježana Novaković Bursać, Zoran Tegeltija, Srebrenka Golić, Radovan Kovačević, Milorad Kojić i drugi.

Pročitajte još

Đajić je rekao novinarima da o snazi stranke u Banjaluci govori činjenica da su večeras u prostorijama banjalučkog SNSD podijeljene članske karte za 2.500 novih članova.

– Rijetko koja partija može da se ponositi time. To je dokaz da je SNSD, ne samo partija, već i pokret za očuvanje i unapređenje Srpske i Banjaluke – rekao je Đajić.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

On smatra da će SNSD i kandidati koji su predstavljeni ostvariti najbolji rezultat na izborima do sada.

– Narod to prepoznaje i imamo najbolje kandidate i politiku. Pobijedićemo, ne zbog nas, već zbog naroda, Banjaluke, Srpske, naše djece i budućnosti – rekao je Đajić.

Nebojša Radmanović je naveo da je san svake partije privući za pola godine 2.500 novih članova, što su uspjeli u banjalučkom SNSD.

– U tom smislu prirodno da očekujemo pobjedu na izborima na svim nivoima. Pozivam sve građane da pogledaju ko je sve na našim listama i da se opredijele prema kvalitetu – rekao je Radmanović.

Novi član SNSD Nenad Vukojević rekao je da se za ovu stranku opredijelio jer je najbolja i ima najbolje rukovodstvo predvođeno Dodikom.

– Opredijelio sam se za Srpsku i da se ona sačuva, na čemu radi ova partija- rekao je Vukojević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu