Društvo

"Drago mi je što je postalo zabavno" Oglasio se Nišlija koji je Fajzera "prekrstio" u Rajfajzena

Iako su u građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine, Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom", "Rajfajzenovom".

"Drago mi je što je postalo zabavno" Oglasio se Nišlija koji je Fajzera "prekrstio" u Rajfajzena
FOTO: BLIC

Osmanović, koji je u razgovoru sa novinarom televizije, Fajzerovu vakcinu nazvao “Rajfajzenovom” za kratko vrijeme je, zahvaljujući ovom lapsusu, postao zvijezda društvenih mreža.

Svojom izjavom tokom vakcinacije podržao je i Frojdovu tezu, da lapsusi nisu slučajni već su odraz podsvijesti, jer on ima debeo razlog što mu Rajfajzen mjesecima ne izlazi iz glave. U Rajfajzen banci imam račun, a krajem aprila ženim sina. Mislim da je ovo što kažem dovoljno da svima bude jasno što sam “prekrstio” vakcinu. U onoj žurbi, a već opterećen “Rajfajzenom”, kada me je novinar upitao koju vakcinu primam, izletje mi naziv banke umjesto naziva vakcine. U ovim vremenima, kada je novac svima potreban a većini često fali, mislim da je svima jasno što mi se banka mota po glavi – kroz smijeh komentariše verbalnu omašku simpatični Nišlija.

Priznaje da mu pažnja kojom je obasut nakon što se pojavio snimak njegove izjave prija, posebno što ima malo burniju reakciju na vakcinu, prenosi Telegraf. Od toga je ispala jedna lijepa šala, zvalo me je mnogo ljudi, rodbine i prijatelja i svi su komentari bili dobronamjerni. Zaista je to bilo sasvim slučajno, nije postojala nikakva namjera da nekog reklamiram ili da se šalim sa nazivom vakcine, a kamoli da stičem nekakvu popularnost. Jednostavno mi se omaklo, a to što je ljudima to postalo zabavno, meni je veoma drago, naročito sada kada smo bombardovani lošim vijestima. Taman mi to prekrati vrijeme dok čekam da prođe reakcija na vakcinu – priča Osmanović.

Apel: Vakcinišite se

Apeluje na sugrađane da se vakcinišu i pridržavaju mjera jer, kako ističe, to je jedini način da se odbranimo od pošasti koja je promijenila živote.

– Apelujem na sve Nišlije, posebno na moje Rome da se vakcinišu i da vode računa, da izbjegavaju suvišne kontakte. Evo, i ja pripremam svadbu mom sinu Edijanu i snahi Sabrini ali će zbog pandemije sve to izgledati drugačije. Moraćemo da proslavimo svadbu u najužem krugu, drugačije smo planirali ali sad moramo da ispoštujemo mjere. Ovo mi je treća svadba, ženim i najmlađeg sina i mnogo se radujem jer smo mi porodica koja uživa u veselju. Mada sam penziju dočekao radeći u Duvanskoj industriji, trideset godina se bavim muzikom, imao sam čast da sviram gitaru u orkestru Šabana Bajramovića i da sa njim proputujem skoro čitav svijet, nisam bio samo u Americi i Norveškoj – ponosno ističe Osmanović.