Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DRAMA KOD KOZARSKE DUBICE Muškarac nakon verbalnog sukoba PUCAO IZ PUŠKE

Hronika
Autor:

Foto: MOJEVIJESTI.BA/SCREENSHOT/RAS Srbija

Protiv muškarca čiji su inicijali M.Č. biće podnesen izvještaj tužilaštvu zbog sumnje da je u mjestu Donji Jelovac, kod Kozarske Dubice, nakon verbalnog sukoba, pucao iz puške u pravcu traktora kojim je njivu obrađivala osoba čiji su inicijali B.V, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni juče oko 14.00 časova u mjestu Donji Jelovac, nakon verbalnog sukoba, ispalio jedan hitac iz puške M-48 u pravcu traktora.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici izvršen je pretres objekata koje koristi M.Č i tom prilikom oduzeta je puška M-48, automatska puška M-70 i veća količina municije različitog kalibra.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv M.Č. će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti podnesen izvještaja za počinjena krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO