Zabava

DRAMA NA POMOLU Bojan Tomović tvrdi da je otac Miljaninog djeteta, ali PODRŽAVA  ABORTUS

Poslije izjave Marije Kulić, koja je u Zadruzi rekla Lazaru Čoliću Zoli i svojoj kćerki Miljanida će pkevač Bojan Tomović ući u rijaliti da ih razdvoji, Bojan, odnosno Amar Moštrokol nije ostao ravnodušan i tvrdi da je dijete koje Miljana nosi njegovo.

DRAMA NA POMOLU Bojan Tomović tvrdi da je otac Miljaninog djeteta, ali PODRŽAVA  ABORTUS
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Kao prvo, roditelji tog djeteta smo Miljana i ja, kao drugo, ne ulazim ni u jedan rijaliti jer ovo malo živaca što mi je ostalo nisu na prodaju, kao treće svadbe biti neće, ali ne zbog mene, već zbog toga što Miljana, nažalost još voli mene i naćiće ona izgovor da otkaže svadbu sa Zolom koga mi je jako žao jer je mnogo naivan, zato sam javno i priznao da sam siguran da je dijete moje. I na kraju i da se Miljana odluči da rodi, djeca moraju imati lijepa muslimanska, arapska imena poput Salim ili Alma, jer ja sam sada islamske vjere i zovem se Amar. Tako da je to dijete Amara Moštrokola, a ne Bojana Tomovića. Bojan je umro 28. 6. 2019, a toga dana se rodio Amar – dodao je Tomović za Srbiju Danas.

On je u svojoj objavi na društvenim mrežama naveo da “Miljana mora da abortira jer on ima bipolarni poremećaj, a Miljana je psihički nestabilna”, kao i da smatra da bi njihovo dijete naslijedilo iste probleme.

Prihvati notifikacije