Svijet

DRAMA PORED RIJEKE Otac spasao kćerku od ogromne zvjeri (VIDEO)

Prava akcija spasavanja odigrala se gradu Lig siti u Teksasu. Otac je svoju djecu ostavio sa bebisiterkom, koja se sa njima igrala pored rijeke kada su se susreli oči u oči sa zvjeri dugom sedam metara.

DRAMA PORED RIJEKE Otac spasao kćerku od ogromne zvjeri (VIDEO)
FOTO: KPRC 2 CLICK2HOUSTON/YOUTUBE/SCREENSHOT

Endru Grande (40) bio je u dvorištu svoje porodične kuće u gradu Lig Siti u Teksasu 24. jula, dok je sa njegovom djecom u zadnjem dijelu dvorišta bila bebisiterka Robin Rudolf, piše Dejli meil.

Robin je sa djecom pecala pored rijeka, na čijoj se obali nalazi kuća. Dok su se djeca igrala, otac je primijetio aligatora u vodi, koji je gledao prema njima i kretao se u njihovom pravcu.

U jednom trenutku aligator je došao tik ispred njih i ponovo zaronio. Tada je hrabri otac vidio da su mu djeca, ali i bebisiterka u opasnosti i potrčao ka njima. On je u sekundi uhvatio svoju četvorogodišnju kćerku Brendlin, i bacio je preko ograde kako bi je spasio od zvjeri, dok se bebisiterka pobrinula za dječaka.

– Nisam znao da li će ih napasti ili ne, morao sam da reagujem. Nisam smeo da rizikujem, on je bio dužine oko sedam metara, da je skočio iz vode polomio bi ogradu koja se nalazi oko kuće. – rekao je Endru.

Nakon što su mu djeca bila bezbjedna, Endru je pozvao lokalnu službu za brigu o divljim životinjama. Poslije posla sata, momci iz službe su stigli i pratili su aligatora, koji je kružio oko kuće.

Akcija hvatanja aligatora, trajala je tri sata, momci iz službe za brigu o divljim životinjama koristili su razna sredstva kako bi ulovila zvjer. Poslije višesatne akcije, momci su uspeli da aligatora izvuku iz vode i odnesu ga u Gator Kantri u gradu Bomot, gdje su smješteni svi uhvaćeni aligatori iz lokalnih rijeka, piše Dejli meil.