Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DROGIRAO ME, SILOVAO I PRIJETIO DA ĆE ME UBITI” Prva ispovijest nekada velike ZVIJEZDE

Zabava
Autor:

Foto: DuffyVEVO/Youtube/Screenshot

Velika svjetska zvijezda i vlasnica hita “Mercy”, poznata Dafi ispričala je kroz kakav pakao je prošla prije 10 godina i nakon čega se nikada nije opravila.

Dafi je potpuno nestala poslije objavljivanja drugog albuma u 2010. godini, te su se mnogi pitali šta se dešava sa njom, a niko ni slutio kroz kakvu agoniju je prolazila.

U prvoj velikoj ispovijesti, Dafi je ispričala detalje užasnog iskustva i zbog čega deset godina se nije pojavljivala u javnosti, prenosi Blic.

– Bio mi je rođendan. Bila sam drogirana prvo u restoranu, a zatim drogirana 4 nedjelje, putovala sam u inostranstvo. Ne sjećam se ulaska u avion, a osvijestila sam se u nekim kolima. Stavljena sam u hotelsku sobu gdje me je on silovao. Plašila sam se da će me ubiti. Htjela sam da pobjegnem, ali sam se plašila – ispričala je pevačica, pa dodala da ne zna odakle joj snaga da izdrži sve što joj se dešavalo.

Dafi je objasnila da se vratila sa svojim napadačem u Ujedinjeno Kraljevstvo, ali da je znala da joj je život ugrožen, jer je on prijetio da će je ubiti.

– Mislila sam da nije sigurno da idem u policiju, jer ako bilo šta krene naopako, on će me ubiti.

Pjevačica koja iz cijele siruacije koja joj se dešavala nije videla izlaz, priznaje i da je pokušala da se ubije.

– Skinula bih pidžamu, bacila bih je u vatru. Kosa mi je bila u čvorovima, nisam je češljala. Kasnije sam je skroz isjekla. Dozvolila sam silovanju da bude moj cimer. Mislila sam da će objavljivanje moje priče da mi uništi život, a uništilo ga je skrivanje. Mislim da činjenica da više ne pjevam može da me ubije. Moram da budem jaka i da se suočim sa svim. Ne mogu da se izbrišem, moram biti iskrena prema sebi. Sada ovu deceniju mogu da ostavim iza sebe. Valjda sad više niko neće da pita “šta se desilo sa Dafi?” – objašnjava pjevačica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO