Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DUNJU ILIĆ PRIZNALA DA JU JE PRETUKAO MOMAK “Treba mi muškarac, pi*ku već imam “

Zabava
Autor:

Foto: Dunja Ilić/Instagram/screenshot

Dunja Ilić objavila je na Instagramu da je nad njom počinjeno fizičko nasilje, nakon niza dramatičnih događaja koji ne prestaju da se nižu u njenom životu u posljednjih nekoliko godina.

– Ne treba da mu je*e mater niko, je*o je on sam sebi mater, ostao je bez mene. Sad bi bila tragedija da se ona tetovaža i dogodila. Samo mi je drago da se ta tetovaža nije dogodila, ne tetovirajte ničija imena po sebi, zato što može da vam se dogodi ovo što i meni – napisala je Dunja.

Nakon toga odgovorila je na pitanje zašto se dešava nasilje nad njom.

– Zato što su pi*ke i zato što ih kompleksiraju neke stvari iz mog života i onda kao hoće da budu veliki gangsteri i tako dalje, kad se napiju uglavnom, i onda se ja branim i onda se oni zgranu što se ja branim – kaže.

Postavljeno joj je pitanje kako preboli raskid.

– Uglavnom zase*u nešto toliko na kraju, da ni ne prebolijevam, zato što toliko zase*u da mi se ogade, tako da se osećam bolje bez njih. Nemoj verovati muškarcu koji ne dozvoljava da mu se puši ku*ac. Nisam žrtva nasilja. Žrtva verovanja pi*ki. Treba mi muškarac, pi*ku već imam – napisala je Dunja na kraju, uz fotografiju na kojoj se ne vide fizičke povrede, piše Telegraf.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO