Sudbine

"Dušo moja, mnogo te volim, molim te POČIVAJ U MIRU" Slavna pjevačica u suzama potvrdila da je njen sin preminuo

Šinejd O'Konor je potvrdila da je njen sin, tinejdžer Šejn (17), umro. Ona je ovu tešku vijest podijelila na Tviteru u emotivnom posljednjem pozdravu gdje je napisala "da počiva u miru i da niko nikada ne slijedi njegov primjer"

"Dušo moja, mnogo te volim, molim te POČIVAJ U MIRU" Slavna pjevačica u suzama potvrdila da je njen sin preminuo
FOTO: TWITTER/SCREENSHOT

Moj prelijepi sin, Nevi’im Nesta Ali Šejn O’Konor, jedino svjetlo mog života, odlučio je da danas okonča svoju zemaljsku borbu i sada je sa Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Mnogo te volim. Molim te, budi u miru – stajalo je u obraćanju na Tviteru.

Ona je, zatim, podijelila pjesmu Boba Marlija koju je posvetila Šejnu:

– Ovo je za mog Šejna. Svjetlost mog života. Lampa moje duše. Moja plavooka beba. Ti ćeš uvijek biti moje svjetlo. Uvijek ćemo biti zajedno Nijedna granica nas ne može razdvojiti – napisala je neutješna majka.

Neposredno prije nego što je podijelila tragične vesti, Šinejd je otkrila da je Šejn nestao iz bolnice Talah u Dablinu u četvrtak 6. januara.

Pročitajte još

Ona se molila za njega u nadi da će se bezbjedno vratiti, a zamolila je tom prilikom i sve ljude da joj jave ukoliko saznaju bilo šta u vezi sa njenim sinom.

Poznata pjevačica je prošle nedjelje uputila i srceparajuću poruku svom nestalom sinu, koji je prije toga bio u bolnici na prismotri zbog pokušaja samoubistva, a sve u nadi da će on povetu vidjeti i vratiti se kući. – Ovo je poruka za mog sina, Šejna. Šejn, više nije smiješno sve ovo u vezi sa nestankom. Plašiš me do vraga – pisalo je u posvećenom tvitu, ali, nažalost, sačekale su je najgore moguće vijesti, piše Žena Blic.

Prihvati notifikacije