Zabava

"DVA PUTA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI" Nadežda prolazi kroz agoniju zbog Tome

Bivša zadrugarka i pjevačica Nadežda Biljić prolazi kroz veoma turbulentan period s ozbirom na to da njen nevjenčani suprug Toma Panić boravi u rijalitiju, a njoj smetaju njegovi kontakti sa djevojkama u Bijeloj kući.

"DVA PUTA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI" Nadežda prolazi kroz agoniju zbog Tome
FOTO: PERO JOVOVIĆ/RAS SRBIJA

Zbog svega što se izdešavalo Nadežda je poručila Tomi da više nema ženu i da ga neće sačekati poslije rijalitija, pa se, očigledno, suočila sa mnogo kritika.

Nju su ovakvi komentari naljutili, pa je odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila i svim “hejterima” uputi žestoke riječi.

– Strašno šta mi sve pišete i kunete me… Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava… Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k****m i kunu najstrašnije… Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem… Gledajte svoja posla i svoje bijedne živote, a mene i moje dijete ostavite na miru… Prevršilo je svaku mjeru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome… Bagro jedna glupa i prostačka – napisala je izrevoltirana Nadežda na svom Instagramu, prenosi Blic.