Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DVA PUTA SU ME OPERISALI” Indi iz bolnice poručila da TEŠKO DIŠE

Zabava
Autor:

Foto: editaaradinovic/Instagram/Screenshot

Nakon što je u javnosti sestra Indire Aradinović Indi, Edita, objavila da je zdravstveno stanje njene starije sestre ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, Blic je uspio da stupi u kontakt sa pjevačicom.

Indi se trenutno nalazi na intezivnoj njezi Kliničkog centra Srbije, gdje je primljena u toku jučerašnjeg dana.

– Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbijevena sam svim lijekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo vidjeti kako će se odvijati – rekla je u prvom mahu Indi za Blic kojoj se po glasu vidi da jedva diše, te smo je upitali šta je uzrok teškom disanju.

Rekla je da teško diše.

– Teško dišem zbog vode u plućima koju ima. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati – objasnila je pjevačica.

Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

“Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rješenje. Život kao život sve zavisi od daljeg slijeda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO