Zabava

"Dva sata smo se samo ljubili" Zorica Marković do detalja opisala vezu sa Džukelom, zadrugarke ostale zatečene (VIDEO)

Zorica Marković pričala je Jovani Tomić Matoroj i Žani Đorđević kako su ona i njen partner zvani Džukela stupili u odnos.

"Dva sata smo se samo ljubili" Zorica Marković do detalja opisala vezu sa Džukelom, zadrugarke ostale zatečene (VIDEO)
FOTO: TEODORA BOROZAN / RINGIER

 Ja zijevam, široka neka haljina i rijetko kad, kad je baš pretoplo i nije higijenski, ali kad sijevaju šlicevi ja rijetko kad nosim gaće, smetaju mi. Imala sam tad gaće, ali u takvim haljinama volim. On mene kad je bacio, sve je sjevnulo. Brus nisam imala, ali gaće jesam. On je skinuo odijelo i majicu, uvijek je elegantan i on u bazen. Plivamo mi, milina, meni lijepo… Ma kakva kuća, kažem. “Ako je dao apartman, gotova sam”. Ja sam mislila da je čovjek preopterećen poslom, a ja 43 radna dana svadbi. Mislila sam što ranije nismo tako uživali? Nosili neke koktele, ja se k*rčim, hoću sladoled, a dobijem i sladoled. Bila sam okrenuta leđima, jedem sladoled, a kad me je ščepao kao ajkula, u šoku sam bila govorila je Zorica.

Pročitajte još

– Je l’ si se kopricala ili? – pitala je Žana.

– Bila sam nepomična. Kunem se, nisam osjetila da čovek ima te namjere, pa nisam glupa. Počeo je da me ljubi, ja hoću da se udavim u vodi, koprcam se kao žaba, pa sam ga udarala i govorila da je lud i pijan, ali on nije bio grub. Odbila sam, a on mi je rekao: “Izvini”. Nisam znala što mi nije rekao, a meni je prijalo, kako nije, nego sviram k**cu. Prvi poljubac je riješio sve, samo sam se pravila luda… Krenuli smo kući, on nije išao kod mene, nego na Vračar. Na Begaljičkom brdu, nema automobila… On izašao kao da otvori haubu, ja vidim nije ništa, ali izađem. On je spustio haubu, haljina se osušila i ja sam se naslonila i pitala ga da li je auto u redu. On je mene spečao u naručje, stavio me i neću da slažem, ali 300 metara me je nosio uz begaljilko brdo u naručju. Ja sam mislila da je on lud, ali k**ac, meni lijepo i to mi prija. Imala sam oko 87 kila, nisam ja bila laka. On iz deša meni vadi prsten i kaže ovako:

“Zapamti ovaj trenutak i ovo mjesto, želim samo da ti kažem da od ovog momenta si zauvijek moja. Ti mene sad voziš kući, razmisli”.

– Mene je on polomio na toj haubi, znači razvalio me je kao beba zvečku – nastavila je pjevačica.

 – Nije ni čudo što ga zovu “Džukela” – dodala je Matora.

– Lijepo je sve smislio. Šta je u horoskopu? – upitala je Žana.

– Strijelac. Srećom nije bila vrela hauba da opržim zadnjicu. Dva sata smo se samo ljubili u kolima. Ne možeš da shvatiš koji je to osjećaj. Onda smo otišli kod njega, ispričali smo se i pričao mi je otkad on mene propušta kroz filter. Zapamtio je sve kao slon – dodala je Zorica, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije