Svijet

Dvije i po godine čekali su na prinovu, a onda su nakon ljetovanja DOBILI NAJLJEPŠU VIJEST

Stefani Lačam (27) iz Darama i njen partner Majkl Go (30) ostali su zapanjeni kada su shvatili da je Stefani nakon ljetovanja zatrudnila.

Dvije i po godine čekali su na prinovu, a onda su nakon ljetovanja DOBILI NAJLJEPŠU VIJEST
FOTO: PROFIMEDIA

Stefani i Majkl su se, naime, spremali za proces vantelesne oplodnje nakon što su dvije i po godine pokušavali da do trudnoće dođu prirodnim putem. Prošli su i kroz sva spontana pobačaja i riješili da prije vantelesne oplodnje odu na odmor koji im je zaista trebao.

Uplatili su letovanje u Španiji i onda su krenula da se rjeđaju čuda.

Prošla sam kroz dva spontana pobačaja u prošlosti, a patim i od sindroma policističnih jajnika. Bili smo uvjereni, a i ljekari su nam rekli da nam je jedina šansa da zatrudnim vantjelesna oplodnja. Na tom ljetovanju me je Majkl i zaprosio, a kako će se kasnije pokazati, ja sam samo dan kasnije ostala trudna – uzbuđena je ova mama.

Kako se kasnije ispostavilo, ona je zatrudnila 9. septembra, a saznala je da je trudna 30. septembra.

– Spremali smo se na prvu turu vantjelesne oplodnje, a onda je stigla vijest da sam trudna. I ne samo to, prvi ultrazvuk u oktobru pokazao nam je jednu bebu. Dvije nedjelje kasnije vidjeli smo još jednu bebu, a nedjelju dana kasnije još jednu. Da, nosila sam trojke i to je zaista čudo nad čudima – priča ova majka.

– To je stvarno bio najbolji osjećaj na svijetu. Poslije toliko patnje, u stomaku sam imala tri mala čuda. Sada nam je život potpuno haotičan, ali to je najljepši haos na svijetu. Taman dok ih sve nahranimo i uspavamo, sve kreće ispočetka i u ovom trenutku nemamo ni sat vremena mira, ali zaista pucamo od sreće – presrećni su ovi roditelji, piše Blic Žena.