Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DVORIŠNA RASPRODAJA Aktivisti prikupljaju novac za napuštene životinje

Banjaluka
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Udruženje građana eTrafika.net i udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju, organizuju dvorišnu rasprodaju kako bi skupili novac za napuštene životinje.

U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO u Ulici Ive Andrića 3 prodavaće različite predmete za pse, mačke i ljude. Cilj je prikupljanje novca za sterilizacije, liječenje i ishranu napuštenih životinja, a na događaju će biti i nekoliko pasa o kojima brine udruženje Vardi.

Na rasprodaji će biti ponuđeno dosta novih stvari: majice sa motivima pasa i mačaka, bedževe, magnete, šolje, marame za pse i mačke, nakit, ogrlice, povoce i prsnike za pse, kaputiće za pse, krevetiće za pse i mačke i oslikane predmete od stakla.

Foto: privatna arhiva/ RAS Srbija

Biće i dio sa polovnim, ali čistim i očuvanim stvarima, gdje će biti izložene majice, haljine, pantalone, torbe, još nakita, cipele, još povodaca, ogrlica i kaputića za pse…

Cijene će se, najavljuju organizatori, kretati od 0,50 KM do 15 KM.

– Polovne majice su sve po 5 KM, haljine 10 KM, cipele po 12 KM… Sa druge strane, novi jastučići i krevetići za kućne ljubimce će biti po 5 KM, 10 KM i 15 KM, u zavisnosti od veličine. Majice koje smo mi dizajnirali i štampali će biti po 15 KM, a inače su 20 KM. Bedževi, magneti, privjesci i ukrasne teglice su po jednu marku. Zaista imamo mnogo stvari, nešto smo sami izradili za potrebe ranijih događaja, a nešto su nam ljudi donirali, tako da će svi moći da za malo novca nađu nešto za sebe, a time i pomognu napuštenim životinjama – kažu organizatori.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO