Hronika

Navodno bila u vezi s Nerminom: Ovo je policajka za koju se sumnja da je odala informacije ubici iz Gradačca (FOTO)

Policijska službenica je, kako se sumnja, odala informaciju Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je kasnije brutalno ubio.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu
FOTO: IRON_BB24/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako piše portal Crna hronika, tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP TK Dž.S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Kako ovaj portal nezvanično saznaje, policajka je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nizamina porodica takođe je nju označila kao krticu koja je otkrila Nizaminu lokaciju, piše portal Crna hronika.

Tetka Zijada Vuković Pamuković podijelila je video u kojem ženska osoba označava policajku koja je otkrila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi s Nerminom. I sestričina je podijelila istu informaciju.

djevojka iz Gradačca
FOTO: DRUŠTVENE MREZE/SCREENSHOT

Na društvenim profilima, Dž.S. je opisala sebe kao “rođena sam da budem policijski službenik. Da čuvam, podučavam, pomažem i inspirišem, to sam ko sam, moj poziv, moja strast, moj život, moj svijet”, stoji u opisu profila uz emotikon policajca.

Tužilaštvo provjerava navode

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP TK otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Prema informacijama Avaza, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica, o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljku

Vikendica u kojoj je ubijena žena
FOTO: AVAZTV/SCREENSHOT
Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu i još dvije osobe
FOTO: AHMET BESIC/ANADOLIJA
Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu i još dvije osobe
FOTO: AHMET BESIC/ANADOLIJA
Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu i još dvije osobe
FOTO: AHMET BESIC/ANADOLIJA

Beba ležala u lokvi krvi

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Pročitajte još

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svjesnom stanju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije