Sudbine

Ekstra Nena progovorila o borbi za potomstvo "Nesrećni slučajevi su doveli do toga da se ne ostvarim kao majka"

Pjevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, ne voli da se previše eksponira u medijima, te rijetko govori o svom privatnom životu.

Ekstra Nena progovorila o borbi za potomstvo "Nesrećni slučajevi su doveli do toga da se ne ostvarim kao majka"
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ipak, jednom prilikom pričala je o bolnoj temi. Ekstra Nena smogla je snage da progovori o borbi za potomstvo.

– Ja sam mlada možda imala prilike, ali bilo je nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do toga da se ne ostvarim. Ali, vidim da kako sam se posvetila ovoj djeci sa kojom radim, da sam ja njima i majka i otac i tetka, a i uostalom puni su kontejneri beba, važno je ko te gaji. Da ja imam neku finansijsku situaciju, ja bih usvojila nekoliko, ali ovako kad brinem o svom budžetu ne mogu tako rizično da radim te stvari, inače važno je ko gaji dijete. Sreća je kada možeš i da rodiš i da gajiš i to sa voljenom osobom. Zato vi koji sve to imate morate da budete srećni i kada nešto ima i nema znajte da je sreća na vašoj strani – rekla je nedavno pjevačica.

Snežana Berić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Pjevačica je oduvijek kroz život išla srcem, te je tako uplovila i u bračne vode 2009. kada se udala za dr Miroljuba Jevtića poslije 10 dana poznanstva.

Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k'o latino serija.” To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – izjavila je tada Ekstra Nena za Ilustrovanu politiku.

Međutim, poslije manje od godinu dana su se razveli. Snežana za sebe kaže da nije žena koja će da trpi u braku zarad bilo čega. Kada je vidjela da ona i njen partner ne idu u istom smjeru poslije nekog vremena, na tu ljubav je stavila tačku i nije se više udavala, piše Nova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu