Hronika

EPILOG KRVAVE DRAME Preminuo muškarac koji je pucao u suprugu pred djetetom, a potom sebi u glavu

Dragoslav Jovanović (25) koji je sinoć na Novom Beogradu teško ranio suprugu Teodoru (25) koja je u kolicima vozila sina od 11 mjeseci, preminuo je u bolnici od povreda koje je zadobio pucajući sebi u glavu, saznaje “Blic”.

EPILOG KRVAVE DRAME Preminuo muškarac koji je pucao u suprugu pred djetetom, a potom sebi u glavu
Foto: Privatna arhiva

Kako saznaje Blic, Jovanović je nakon zadobijenih povreda hitno prevezen u Urgentni centar, međutim nakon četiri dana borbe za život preminuo u bolnici.

Jovanović se posvađao sa suprugom Teodorom, koja ga je nedavno ostavila, i presreo je oko 20.30 sati u Bloku 45 na Novom Beogradu i nakon kraće rasprave oko kupovine pucao joj u grudi i ruku. Na svu sreću beba je u pucnjavi ostala nepovrijeđena, dok je Teodora teško povrijeđena.

Misleći da je ubio suprugu Dragoslav je počeo da bježi, a za njim je pojurio policajac koji je bio u blizini mjesta tragedije. Dragoslav je odjednom stao i pucao sebi u glavu iz revolvera za koji nije imao dozvolu i vjerovatno ga kupio kako bi usmrtio suprugu.

Teodori su konstativane teške povrede u vidu preloma grudnog koša i prostrijelnim  ranama grudnog koša, prostrijelnom ranom ruke sa prelomom.

Ona je došla svijesti i komunicirala je sa ljekarima. Odmah nakon pucnjave jedanaestomjesečnu bebu Lj. J. preuzela je djetetova baba koja je sa njim upućena u bolnicu u Tiršovoj. Bebi nisu konstatovane povrede i puštena je kući,