Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ESTRADNI RAT Aca Lukas: Brena je najveća zvijezda na Balkanu i najgori čovjek kojeg sam upoznao

Zabava
Autor:

Foto: Mitar Mitrovic/RAS Srbija

Aca Lukas žestoko se posvađao s Lepom Brenom i Jelenom Karleušom i odlučio je da stavi tačku na medijske priče, a onda rekao da će uvijek da se svađa s onim ko ga napada.

– Ne bih ja tu temu potezao, mi smo bili jako dobri, pa što se tiče mlađe kolegice, podžapamo se na snimanju, pa se pomirimo. Ona stalno pokušava na mene i oko mene, iako je rekla da me počistila, ona ne može. Ona mene ne može dirati, ja nikada prvi ne napadam, ali se branim kada me neko napadne. O gospođi Jeleni, ona je takva kakva je. To je bio neki rođendan na koji ona nije pozvana. Napala je djecu, a ja branim svu djecu – objasnio je prvo Lukas sukob s Karleušom.

Zatim je prešao na problem i svađu s Lepom Brenom, koju je nazvao veoma ružnim imenima.

Foto: Miloš Cetković/RAS Srbija

– Mnogo mi je žao i izvinjavam se na ružnim riječima, nije mi bila namjera da oni to čuju ili vide. Mi smo imali privatni sukob. Znam da sam ispravan 100 odsto, radi se o riječima koje je rekla na jednom mjestu. To je totalno privatni sukob. Ipak, čekao sam godinu da dođe na snimanje kako bih joj rekao da ja to znam i da to nije uredu, ali ona se nije pojavljivala. Prošlo je još godinu, a ja to nisam zaboravio. Ali nisam otišao u jednu veliku zemlju zbog urgencije, može im se! I za to imam dokaz. Ja sam sad došao na taj koncert na Ušće i, kada je trebalo da izađem iz kontejnera gdje smo bili smješteni, ona je još nastupala, osiguranje mi je reklo: “Nemoj, Aco, molim te! Aco, imaćemo problema, nemoj da izlaziš napolje jer ona tu mora da prođe, a ti da izađeš – objašnjavao je Lukas i dodao da on nije pričao o Breninoj karijeri.

– Brenina karijera je najbolja karijera, ali ona je ubjerljivo najveća zvijezda na ovim prostorima i meni je čast što sam se družio s takvom zvijezdom. Ali pričam o privatnim stvarima. Nisam ljubomoran na njenu karijeru, ali ja sam se družio s njenom porodicom i doživio sam to što sam doživio i s pravom kažem: najveća zvijezda svih vremena na Balkanu i najgori čovjek kojeg sam ja upoznao – rekao je Aca Lukas.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO