Zabava

ESTRADNI RAT U TOKU Katarina Grujić oplela po Luni Đogani: Vidjećemo ko će koliko trajati

Nastavlja se prepucavanje između Katarine Grujić i Lune Đogani. Naime, Katarina je već pričala o Luninoj karijeri, a sada kaže da ne želi da je zove pjevačicom.

ESTRADNI RAT U TOKU Katarina Grujić oplela po Luni Đogani: Vidjećemo ko će koliko trajati
FOTO: KATARINAGRUJIC.DOLL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ja uvijek kažem da svako može da pokuša, njima je najlakše da kažu “ja ću biti pjevačica”, i ja kažem “super, budi pjevačica”. Onda ćemo vidjeti ko će koliko trajati, kao moje starije ili mlađe koleginice. U ovom poslu treba trajati, imati nastupe, ulagati u karijeri, da vam uvijek budu puni nastupi, da imate svoj bend, da pravite svoje pjesme i da ste u biti umjetnik. Tako da ja ostavljam ljudima da presude i videćemo za koju godinu gde se ko nalazi. Ali mislim da meni poslije deset godina koliko trajem, ne može niko ništa da kaže loše – rekla je Kaća, piše Blic.

Podsjećamo, pjevačica Katarina Grujić javno je iskazala nezadovoljstvo što joj je Luna koleginica, te je prije nekoliko dana javno poručila:

– Ne može neko da se predstavlja kao pjevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pjevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i pjeva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pjevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pjesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. D**e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo – rekla je za Svet Katarina bez dlake na jeziku.

Nedugo zatim Luna se oglasila na svom Instagram profilu.

– Pričate o meni? Divni ste… Ja o vama neću, ne radim promocije – napisala je Luna, a mnogi su ovo shvatili kao odgovor Grujićevoj.

Sada ostaje da vidimo da li će se Katarina oglasiti.