Društvo

"EVO I TREĆE BEBE" Milica i Vladimir se 8 godina borili za potomstvo, govorili su im da čekaju blizance, a onda se desilo ČUDO

Ponosni roditelji, Milica i Vladimir Ivezić iz Brusa potomstvo su čekali 8 godina, a onda ih je preplavila trostruka radost. Ivezići su dobili trojke u trećem pokušaju procesa vantjelesne oplodnje.

"EVO I TREĆE BEBE" Milica i Vladimir se 8 godina borili za potomstvo, govorili su im da čekaju blizance, a onda se desilo ČUDO
FOTO: GO MEDIJANA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Pravi šok Ivezići su doživjeli jer ni na jednom od ginekoloških pregleda, kao ni na jednom ultrazvučnom pregledu, niko od ljekara nije vidio da Milica nosi trojke. Ljekari su vidjeli samo blizance.

– Vidjelo se da će jedna beba sigurno biti dječak, a za drugu su rekli da je vjerovatno djevojčica, tako da smo i prije rođenja odabrali imena David i Divna. Kupili smo i dva krevetića i stvari za dvije bebe. Kada sam dobila bolove i kada je porođaj krenuo u 33. nedjelji otišli smo u kruševačku bolnicu i tamo se porođaj završio prirodnim putem maltene za pola sata. U razmaku od pet minuta rodili su se David i Divna, a onda se ništa nije dešavalo, nije izlazila posteljica. Doktorka me je pitala koliko je embriona ubačeno, jer je bila u pitanju trudnoća iz postupka vantjelesne oplodnje, a ja sam joj odgovorila tri. Ona je rekla: “Evo i treće bebe” i posle 15 minuta rodio se Bogdan – govori Milica za Telegraf.

Pročitajte još

Kako je ispričala, obaveza oko beba ima puno i nema spavanja sa njima ni tokom dana, ni tokom noći, ali se njihova velika želja da postanu roditelji ostvarila tako da im ništa ne pada teško.

– Rođenje beba smo iščekivali osam godina. Poslije pet godina braka otišli smo na prvu vantjelesnu oplodnju, a onda na još jednu i treća je uspjela. Prve dvije smo uradili u Kragujevcu, a treću u Novom Sadu. Trudnoća je protekla bez problema, uredno sam je kontrolisala, ali eto, ljekarima je promakla treća beba – rekla je Milica, kuvarica po zanimanju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije