Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

FANOVI, ALI I KOLEGE U TRANSU Dženan Lončarević trejlerom najavio spot za NOVU PJESMU (VIDEO)

Kultura
Autor:

Foto: Safet Hadžimusić/RAS Srbija

Dženan Lončarević u Sarajevu je nedavno snimio spot za novu pjesmu „Ako pitaš“, a na svom zvaničnom profilu na Fejsbuku objavio je trejler koji najavljuje njegov novi singl.

Prve reakcije fanova, ali i kolega muzičara su odlične tako da bi ova pjesma trebala nadmašiti uspjeh njegovog megahita „Piješ sine“.

Foto: Safet Hadžimusić/RAS Srbija

– „Ako pitaš“ je nastavak hita „Piješ sine“. Tekst za numeru „Ako pitaš“ su napisali Mirjana Dević i Joca Savić, dok je autor muzike Antonis Vardis – kaže Dženan Lončarević.

Video za pjesmu „Ako pitaš“ je uradio reditelj iz BiH sa adresom u Švajcarskoj Haris Dubica, koji je bio zadužen i za Dženanov posljednji spot za pjesmu „Piješ sine“. Pored brojnih statista u spotu se pojavljuju profesionalni glumci iz Lukavca, Prijedora i Zenice. Riječ je o Alisi Brkić, Damiru Mahmutoviću, Zorici Jojić i Ademu Smajlohodžiću. Video je sniman nekoliko dana na Baščaršiji, u GRAS-u, u restoranu „Četiri sobe gospođe Safije“ i na još nekoliko lokacija u glavnom gradu BiH.

• Za sve one koji su uživali u numeri "Piješ sine", došlo je vreme za njen nastavak! Nova pesma "Ako pitaš" na kojoj smo dugo i marljivo radili, ugledaće svetlost dana u toku naredne nedelje. Pred vama je kratka uvertira onoga što vas očekuje. Za magiju i filmsku priču zadužen je i ovog puta čarobnjak Haris Dubica. Jedva čekam vaše komentare i reakcije. •

Gepostet von Dženan Lončarević am Freitag, 19. April 2019

– Svakim novim spotom na neki način pomjeram granice. Ovaj spot je nastavak priče pjesme „Piješ sine“. Nakon toga ćemo objaviti i treći spot. Ovo će mislim biti prva muzička trilogija spotova na Balkanu – kaže Haris Dubica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO