Društvo

FERARIJEM PO BADNJAK Srbin iz Švajcarske i ove godine na spektakularan način ispoštovao običaj (VIDEO)

Ljubiša Marunović, Srbin koji već decenijama živi i radi u švajcarskom gradu Misiju, riješio je i da ove, 2023. godine, ispoštuje pravoslavne običaje kako dolikuje, te je zajedno sa porodicom otišao po badnjak.

FERARIJEM PO BADNJAK Srbin iz Švajcarske i ove godine na spektakularan način ispoštovao običaj (VIDEO)
FOTO: TEFANIPNEUS/INSTAGRAM/SCREENSHOT/RINGIER KOMBO

Ono što je neobično u ovom slučaju, jested a on po badnjak ide “ferarijem”.

Ovog jutra, ka šumi se uputio sa novim “ferarijem”, gdje je sa kćerkicom našao idealni badnjak, koji je kasnije unio u svoj dom u Misiju.

Javnosti je Ljubiša postao poznat prije nekoliko godina kada se pojavio snimak kako do svoje kuće u Misiju, badnjak iz šume donosi u “ferariju”. Nakon toga, svake sljedeće, to je činio na drugačiji i originalan način, vozeći “harli dejvidson”, pa i samim sankama.

– Svojim prijateljima i porodici u Prokuplju, cijeloj Srbiji i svim Srbima širom svijeta čestitam Badnji dan i Božić, uz poruku da budemo složni, zdravi i da nad Bog čuva – rekao je Ljubiša za Blic.

O njemu se prvi put pisalo 2019. godine, kada se javnost po prvi put upoznala sa njegovim orignialnim odlascima u šumu po badnjak.

Od tada, svake naredne godine, Ljubiša je sa porodicom svaki put išao po božićno drvo na drugi način, a prošlog Božića, riješio je da ode do Ženeve i do sjedišta Ujedinjih nacija, gdje je želio da im uruči badnjak kao poklon, usljed, kako je rekao, lične potrebe da im na taj način pokaže koliko nam je danas, više nego ikada, potrebno jedinstvo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije