Zabava

FILIP UGOSTIO ANĐELU U CRIKVENICI Uživaju u plodovima mora i zalasku sunca, Aleksandri neće biti svejedno kad vidi ovo (FOTO)

Nakon povratka iz Francuske u rodnu Crikvenicu, Filip Car je obavijestio svoje pratioce da je ugostio bivšu cimerku iz rijalitija "Zadruga" Anđelu Đuričić.

Filip Car i Anđela Đuričić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari zašto je Filip odlučio da prvi svoj intervju nakon završetka rijalitija da Anđeli. Filip je više puta bio najavljivan kao gost u emisiji “Narod pita”, ali se nikad nije pojavio. Dok je njegova djevojka, Aleksandra Nikolić, više puta gostovala.

Car je sada dočekao Anđelu u Crikvenici kako dolikuje. Odveo ju je u jedan restoran kraj mora gdje su uživali u hrani i u zalasku sunca. Ubrzo je istu objavu podijelila i Anđela na svom Instagram profilu, a mnogi fanovi smatraju da Aleksandri neće biti baš pravo kad vidi sve ovo, obzirom da joj se Car ranije udvarao, prenosi Blic.

Filip Car i Aleksandra na ručku
FOTO: FILIP_CAR_CAPO_CK / INSTAGRAM

Zanimljivo je da je Car muvao Anđelu prije veze sa Aleksandrom, a ovih dana na društvenim mrežama kruži snimak u kojem se vidi kako joj se nabacuje:

– Daj mi priliku da se pokažem da sam normalan momak i da mogu takav da budem. Da me vide ljudi u pravom svjetlu i koliko sam normalan kad je prava cura u pitanju. Izađemo i lagano za Crikvenicu. Počnemo odmah tamo živjeti: astrološkinja mi je rekla da ću 2024. dobiti sinove blizance. Samo mi reci kad je dan. Čudno se nasmiješ kad ti to kažem – govorio je Filip u “Zadruzi 6”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu