Zabava

OSMJESI SVE GOVORE Nakon raskida s Aleks, Car se provodi s Anđelom (FOTO)

Učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car raskinuo je vjeridbu sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega su na društvenim mrežama počele da se pojavljuju njegove fotografije sa Anđelom Đuričić iz Crikvenice.

Aleksandra Nikolić i Filip Car
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Naime, njihov je susret je bio poslovne prirode, ali su slobodno vrijeme iskoristili i za zajedničku večeru.

Zanimljivo je da je Car muvao Anđelu prije veze sa Aleksandrom, a ovih dana na društvenim mrežama kruži snimak u kom se vidi kako joj se nabacuje.

– Daj mi priliku da se pokažem da sam normalan momak i da mogu takav da budem. Da me vide ljudi u pravom svjetlu i koliko sam normalan kad je prava cura u pitanju. Izađemo i lagano za Crikvenicu. Počnemo odmah tamo živjeti: astrološkinja mi je rekla da ću 2024. dobiti sinove blizance. Samo mi reci kad je dan. Čudno se nasmiješ kad ti to kažem – govorio je Filip u “Zadruzi 6”.

Aleksandra Nikolić progovorila je o raskidu sa Filipom.

Aleksandra NIkolić i Filip Car poziraju
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

– Ja riječi ne smatram ozbiljno, već djela. Ovaj raskid je riječima prekinut tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina riječi koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila tako da se ne važi – rekla je Aleksandra i otkrila da li su zvanično raskinuli:

– Zvanično smo raskinuli, ali emotivno nismo. Uveliko razgovaramo, ja njegovu odluku prihvatila nisam – rekla je Nikolićeva.

Na pitanje da li je jedan od razloga raskida to što je željela da iznajmi stan sa Anom Spasojević čemu se on protivio kao i to što je ljubomorisao na instruktora vožnje u auto školi, Aleksandra je samo ponovila da njegovu odluku ne prihvata i da je za raskid potrebno dvoje, dok je pitanje o Milici Veselinović totalno izignorisala uz riječi:

– Ma kažem ti ja nisam prihvatila tu njegovu odluku, ništa od toga nema – rekla je Aleks, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu