Biznis

FIS- Shopping Day

Zbog velikog interesovanja i na radost svojih kupaca FIS ponovo organizuje Shopping day- cjelodnevnu aktivnost kupovine po najpovoljnijim cijenama.

FIS- Shopping Day
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Novi Shopping day u FIS-u održaće se u petak, 14. juna u svim prodajnim centrima širom Bosne i Hercegovine, ali i putem web shopa za kupce koji preferiraju online kupovinu.

Dan popusta savršena je prilika da se ostvare uštede u kućnim budžetima jer će sniženje biti na kompletan asortiman roba, a FIS oduvijek svojim kupcima nudi najširu ponudu po konceptu „sve na jednom mjestu“. 

Kupce očekuju sniženja i akcijski popusti na svim odjelima – od odjela prehrane, odjela tekstila i obuće, kućnog tekstila, posuđa i igračaka, odjela AV i bijele tehnike i kućanskih aparata, namještaja pa sve do asortimana gradnje, alata i auto kozmetike, vodo i elektro materijala, repromaterijala i podnih obloga.

– Shopping day je najljepši način da svojim kupcima poželimo ugodno i bezbrižno ljeto, jer im nudimo opciju da  na vrijeme obave najpovoljniju kupovinu svega potrebnog pred godišnje odmore i dane zajedničkih okupljanja i druženja – poručuju iz FIS-a. 

Planirajte dan za shopping u petak, 14. 6., iskoristite sjajna sniženja i kupujte sa zadovoljstvom u FIS centrima.

Asortimane i popuste možete pogledati na sljedećem linku: https://fis.ba/shopping-day-14-06-2024/

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu