Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

FOLKER U NOVIM PROBLEMIMA Darku Laziću prijatelji okrenuli leđa, iznevjerio i Đanija

Zabava
Autor:

Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija

Kako pišu domaći mediji, folkeru Darku Laziću su brojne kolege i prijatelji navodno okrenuli leđa jer se prema njihovim riječima uopšte nije opametio i opet se igra sa sudbinom.

Prema pisanju Stara, Darko se sada suočava s novim neprijatnostima, jer nema ničiju podršku osim Andreane Čekić koja mu je inače kuma.

– Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle poslije njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati – ispričao je izvor za gorepomenuti magazin.

Dao je jedan primjer.

– Daću vam najprostiji primjer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka to su Đani i Slađa. Vječito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi! – istakao je izvor. I Darko je shvatio da ga kolege izbjegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt – dodao je izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO