Magazin

(FOTO) ATRAKCIJA LJETA Prada bob je nova frizura koju ćete obožavati

Novi stil frizure s pramenovima koji je sada popularan dolazi s elegantnim dizajnerskim dodatkom. Zamislite puno lepršavih pramenova i asimetrije – ova frizura se zove Prada bob.

(FOTO) ATRAKCIJA LJETA Prada bob je nova frizura koju ćete obožavati
FOTO: INSTAGRAM/DIMITRISHAIR/SCREENSHOT

Ako se pitate šta ovu frizuru čini jedinstvenom i koji je najbolji način za stilizovati je, na pravom ste mjestu.

Nedavno je glumica Džoi King napravila ovaj šik rez. Evo o čemu se radi. Prada bob je kratko, ravno podrezan stil koji se uvija prema unutra neposredno iznad linije vilice i počinje od izraženog bočnog razdjela. Asimetričan je, ali stvara iluziju da je nekoliko centimetara duži prema potiljku. Kod glumice, kosa joj je ispravljena tako da se krajevi savijaju prema unutra kako bi kompletan izgled bio zaokružen, ali ovaj bob može postići svaki tip kose.

Dobro je znati da svaka tekstura kose može nositi ovaj stil. S druge strane, čak i ako imate gustu kosu, možete dodati slojeve kako biste joj dali više dimenzije.

Kako stilizovati Prada bob?

Stvara elegantan, dotjeran izgled kada se koriste pegla za kosu i pravi proizvodi. Ako želite ovaj specifični rez, trebate zatražiti da se kosa ispravi i stilizovati tako da se lagano savija prema unutra.

Ako imate tanku ili ravnu kosu, lagana krema će poslužiti da ukrotite lepršave pramenove. Ako imate kovrdžavu ili grubu kosu, možda će vam trebati gel. Za sve tipove kose, odličan je i dobar lak za kosu, piše ljepotaizdravlje.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu