Hronika

(FOTO) "Bacio me je na pod, molila sam ga da prestane" Oglasila se djevojka koja je optužila političara ZA SILOVANJE, ispričala šta se dešavalo kada je došla da iznajmi stan

Djevojka Nina Š., koja je prijavila za silovanje političara Srđana Egića koji je 8. marta uhapšen, sada se oglasila na svom Fejsbuku.

Političar koji je silovao djevojku u Novom Sadu
FOTO: K1 TELEVIZIJA/YOUTUBE/SCREESNHOT

On je uhapšen zbog sumnje da je, 8. marta, u jednom stanu, silovao dvadesetjednogodišnju djevojku, zbog čega mu je određen pritvor.

Djevojka koju je Srđan Egić navodno silovao ispričala je u policiji da se sa njim upoznala preko Fejsbuka te da ju je on 8. marta pozvao na piće. Egić joj je navodno obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao jer kao bivši političar i biznismen ima dosta veza u Novom Sadu, a između ostalog, radi i za jednu agenciju koja pruža konsultantske usluge, odnosno organizuje “kurseve za poslovno obrazovanje i razvoj” što bi trebalo klijentima da olakša muke prilikom pronalaska posla.

On je navodno pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, odveo djevojku u svoj stan i navodno zahtjevao od nje da imaju seksualni odnos što je ona odbila. On ju je navodno potom upotrebom sile na to primorao a djevojka je uspjela nakon toga da pobjegne iz stana i zatražila je pomoć od prolaznika koji su je odveli u policiju, piše Blic.

Djevojka je napisala da joj je Egić odgovorio na jednu objavu u kojoj ona traži stan, te joj je on napisao da se javi u inboks. Ona tvrdi da Egića i njegovu porodicu nije poznavala, već je tek naknadno iz medija saznala ko je on.

– Šta svom djetetu da kažem za nekoliko godina zašto mu majka ne voli 8. mart, Dan žena? Šta da kažem kada bude čitao naslove i određene komentare? – napisala je ona, a zatim do detalja ispričala šta se dogodilo tog 8. marta.

Nina Š. je objavila i skrinšotove prepiske sa Egićem.

Ispitivao je o ljubavnom životu

Nina Š. je napisala da se sa Egićem našla u 19.10 časova, misleći da idu na poslovno piće, kako bi se dogovorili o izdavanju stana. Navela je da ju je političar ispitivao o njenom privatnom životu, porodičnim odnosima..

Pročitajte još

Navela je da su poslije pića krenuli u stan i da je u tom trenutku Egić počeo da vrši pritisak na nju kako bi mu rekla sa kojom osobom je u emotivnoj vezi. Prethodno je, dok su išli ka restoranu, njen telefon i torbicu stavio iza svog sjedišta, rekavši “da joj to ne treba”.

⚠️ 𝘕𝘐𝘑𝘌 𝘎𝘙𝘌𝘏 𝘗𝘙𝘐𝘑𝘈𝘝𝘐𝘛𝘐 𝘕𝘈𝘚𝘐𝘓𝘑𝘌, 𝘎𝘙𝘌𝘏 𝘑𝘌 𝘉𝘐𝘛𝘐 𝘕𝘈𝘚𝘐𝘓𝘕𝘐𝘒!• 𝘡̌𝘦𝘭𝘦𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘩 𝘰𝘷𝘪𝘮 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘥𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘳𝘪𝘤̌𝘢𝘮 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘶 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘶 𝘱𝘳𝘪𝘤̌𝘦 𝘪…

Posted by Нинна Шипош on Friday, November 24, 2023

– Tokom vožnje do njegovog stana insistirao je da mu pričam o svojoj emotivnoj vezi koju sam raskinula i čime se momak bavi, na šta ja nisam željela da odgovorim i on je burno rekao: “Zašto ima da kriješ?“ na šta sam ja odgovorila da nema potrebe da pričam tuđe privatne stvari – navodi ona u objavi.

Nina Š. je napisala da tokom razgovora Egić navodio da ima jako imućne poznanike i da može da joj sredi posao. U trenutku kada su stigli do stana, koji se nalazio u samom centru grada, Egić je iznenada otišao u stan bez da je sačeka, što je nju začudilo, napisala je ona.

“Bacio me je na krevet i nasilno skinuo”

Stajao je na ulazu u dnevnu sobu i spopao me je odmah. Krenuo je da me ljubi i da se on skida. Prisilio me je da ga oralno zadovoljim. Odbijala sam, nisam željela, a on je postajao sve agresivniji, ja sam pružala otpor i pokušavala sam da se odbranim, a on me je bacio na krevet i nasilno skinuo – opisuje detalje užasa koji je proživjela.

Kako piše, u jednom trenutku joj se slošilo i molila ga je za čašu vode, ali je on to odbio i rekao da ga ne zanima što joj je loše. Zatim ju je, kako tvrdi devojka, potom bacio na pod, na tepih, dok je ona sve vrijeme plakala, vrištala i molila da prestane, što on nije želio.

– Počela sam da krvarim, a on je rekao: „Mene ne zanima što ne želiš odnos sa mnom, jer ja želim!“, i da mi je dao stan i da sam ja njegovo vlasništvo i da ćemo imati odnose iako ja to ne želim, kao i da mi ni Bog neće pomoći.. Sjećam se da sam ga u jednom momentu molila samo da stane, da me boli, da mi ne radi to, jer sam već preživjela nasilje, rekao je da ga ne zanima – napisala je ova djevojka.

– Tokom tih momenata prijetio mi je da ćutim ukoliko dostava bude zvala i da budem mirna. Sve vrijeme je ismijavao moje reakcije straha, u jednom trenutku dok je vršio silovanje nadamnom pogledao me je oštro, oči su mu bile crne, znala sam da je to psihopata, kao i da to ne radi prvi put, jer vrlo iskusno zna šta i kako radi – napisala je ona.

Pozvala bivšeg momka i rekla da je silovana

Ona objašnjava da je iskoristila trenutak nepažnje, ugrabila telefon i utrčala u kupatilo, odakle je pozvala prvi broj iz imenika, koji je bio njen bivši partner. Molila ga je da joj pomogne jer je silovana, ali je zaboravila da mu kaže da se nalazi u Novom Sadu.

– Uletio je u kupatilo i prekinuo poziv. Bijesno me pitao da li sam to rekla momku da me je silovao. U tom momentu zazvonio je telefon ponovo, ali je on prekinuo poziv. Želio je da me natjera da se istuširam, kako bi bili dokazi uklonjeni, ali ja to nisam željela. Počeo je da prijeti da ima poznanika u policiji i veze svuda, da sam nadrogirana i da telefon neću dobiti nazad – piše ova devojka.

Djevojka je napisala da joj je političar obrisao poruke sa Vajbera i pozive, ali je zaboravio da obriše poruke sa mejla i Fejsbuka. Kada je izlazila iz stana, zaprijetio joj je i da ne smije nikome da kaže šta se dogodilo.

– Na izlazu srećem ženu koja je dostavljala hranu nekome i molim je za pomoć, izlazimo iz zgrade i srećem čovjeka koji je trebao Egiću da dostavi picu i molim ga da mi bude svjedok, što on odbija. Nakon toga, djevojka iz dostave me vodi u obližnju policijsku stanicu – piše žrtva.

Bivši momak je sputavao da pokrene tužbu?!

Nakon svega što joj se izdešavalo pomirila se sa svojim bivšim momkom, ali, kako tvrdi, on je u jednom trenutku počeo da je sputava u tome da pokrene tužbu. Objašnjavao joj je da im prijete, da je neće ostaviti na miru i svakim danom je sve više pritiskao, do momenta kada je umalo popustila i odustala.

– Dva dana prije svjedočenja dolazim u Novi Sad. Tokom mog boravka u tužilaštvu saznajem kako je sud poslao dopis mom bivšem momku, ali da on to nije primio i tu mi već mnoge stvari postaju jasnije.. Bivši momak mi šalje poruku da dolazi za Novi Sad da idemo na ručak i da razgovaramo o cjelokupnoj situaciji – piše ona.

Na ručku su završili sa bratom Srđana Egića, koji je bio sa djevojkom. Navodi da se njen momak pozdravio i rukovao sa njim, što je njoj izgledalo jako čudno. Odmah im je ponuđeno i piće i da nazdrave, što je ona odmah odbila.

Nakon nekog vremena, moj bivši momak je saslušan, dao je lažnu izjavu, pogubio se u lažima koje je izrekao jer se navodno utvrdilo da su on i brat Srđana Egića imali telefonske pozive. Dobijam poziv od advokata kako nema dobre vijesti i da je on dao lažnu izjavu, da se ne nadam da on meni želi dobro – piše ona.

Kako je ova djevojka navela, odlučila je da progovori o svemu što je doživjela jer je prije nekoliko dana napadnuta od strane lica koji su se predstavili kao inspektori i tada je zadobila povrede.

– Ljudi smo, svi griješimo, mene je jedna greška mogla koštati života. I ovom prilikom dugujem veliku zahvalnost djevojci koja je rizikovala svoj život da bi spasila moj, ne znam joj ni ime ni prezime, ali se nadam da će ovo pročitati i da mi je svakog dana u glavi i da ću joj vječno biti zahvalna na tome – napisala je na kraju.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije