Zabava

(FOTO) BOGAT, ZGODAN I OBRAZOVAN Ovo je Piksijev sin za kojim djevojke lude, za kućnog ljubimca ima tigra

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sa suprugom Snežanom ima troje djece. Njegove prelijepe kćerke Anju i Andreu svi znaju, a pored njih dvije on ima i sina Marka.

Dragan Stojković Piksi, Marko Stojković
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ, INSTAGRAM, AP ALESSANDRA TARANTINO / RINGIER

Naime, za Markom Stojkovićem djevojke lude, a nasljednik fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, podijelio je jednom prilikom na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se i te kako pričalo.

Marko Stojković godinama živi na relaciji Amerika – Britanija, a jedna od njegovih objava na Instagramu je iznenadila sve.

On je tada pozirao sa novim kućnim ljubimcem – malim bijelim tigrom.

Piksijev sin slikao se tokom igranja sa ovom životinjom, a poruka ispod ove njegove objave bilo je na pretek.

Pročitajte još

Sin čuvenog sportiste je, inače, diplomirao menadžment na jednom od prestižnih fakulteta u Londonu, a na društvene mreže je svojevremeno postavio fotografiju sa dodjele diploma.

Podsjetimo, Anja Stojković Valente, kćerka fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, porodila se nedavno i na svijet donijela četvrto dijete. Ona i njen partner imaju tri kćerke, a nedavno je na svet donela sina, piše Blic.

Anja Stojković i Igo Valente sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu, a nakon toga slavlje sa brojnim zvanicama je nastavljeno u popularnom prestoničkom restoranu. Među prijateljima bili su i pjevači, voditeljke kao i sportisti.

Starija kćerka Dragana i Snežane Stojković, porodila se 2022. godine i na svijet donijela nasljednicu koju je željno iščekivala i koju je nazvala Sijena.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu