Magazin

(FOTO) Budući kralj važi za pravog dasu: Princ Vilijam 3. NAJSEKSEPILNIJI MUŠKARAC u Velikoj Britaniji, a evo ko je prvi na listi

Ukoliko pratite dešavanja u kraljevskoj porodici, evo malog osvježenja od priča koje su se protezale posljednjih mjeseci, a tiču se zdravlja Kejt Midlton i kralja Čarlsa Trećeg.

Princ Vilijam
FOTO: NEIL HALL/EPA

Princ Vilijam je proglašen za trećeg najseksepilnijeg muškarca u Velikoj Britaniji za 2024, prema rezultatima ankete “IllicitEncounters.com”, sajta za upoznavanje ljudi u braku..

Dakle, da, dobro ste pročitali! Budući kralj ne samo da osvaja srca svojim plemenitim postupcima, on je svoju naciju osvojio i izgledom…

U anketi je glasalo 2000 članova sajta, a princ Vilijam je uspio da nadmaši skoro sve druge momke u svojoj zemlji. Glasači su bili zamoljeni da izaberu najboljeg sa liste od 50 najpoznatijih i kulturno najrelevantnijih muškaraca.

Džesika Leoni, portparolka “IllicitEncounters.com”, zadužena za organizaciju godišnje ankete o najseksepilnijem muškarcu u Velikoj Britaniji, prokomentarisala je iznenađujuće rezultate, piše Telegraf.

– Baš kao u prošlogodišnjoj anketi, našim članovima smo pružili listu od 50 poznatih imena oba pola i zamolili da ih ocijene na osnovu njihove seksualnosti bi izazvalo neka iznenađenja – rekao je on.

Tom Holand
FOTO: DAVID SWANSON/EPA

Sa osvojenim trećim mjestom, princ Vilijam pokazuje da i dalje ima onaj “vau” faktor koji djevojke vole. Iznad budućeg kralja, nije niko drugi do filmska zvijezda – Tom Holand, koji je na drugom mjestu.

Džeremi Klarkson,
FOTO: FOTO: ANDZ RAIN/EPA

A šta je sa čovekom broj jedan? Pa, to je 64-godišnji Džeremi Klarkson, koji je dokazao da su godine samo broj!

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu