Politika

(FOTO) Čubrilović u Čelincu: Trend rasta DEMOS biće nastavljen

Predsjednik DEMOS, Nedeljko Čubrilović izjavio je u Čelincu da je stranačka infrastruktura na cijeloj teritoriji Republike Srpske stavljena u funkciju prirema za lokalne izbore, koji će biti održani naredne godine.

(FOTO) Čubrilović u Čelincu: Trend rasta DEMOS biće nastavljen
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RINGIER

Uvjeren sam da će trend rasta DEMOS biti nastavljen i da će ova stranka biti nezaobilazan faktor u procesu formiranja vlasti u većini opština i gradova Republike Srpske – rekao je Čubrilović na sjednici čelinačkog Opštinskog odbora DEMOS.

Demos
FOTO: DEMOS

On je istakao da je Čelinac jedan od bastiona DEMOS i jedna od prvih opština u Republici Srpskoj u kojoj je ta stranka formirala svoj opštinski odbor.

Pročitajte još

– Nedavno preminuli predsjednik našeg odbora u Čelincu Zoran Spasojević bio je godinama istinski patriota i jedan od ljučnih ljudi u stranačkoj strukturi DEMOS i uvjeren sam da će novo stranačko rukovodstvo u Čelincu nastaviti ono što je on započeo – rekao je Čubrilović.

Sjednici Opštinskog odbora DEMOS u Čelincu prisustvovali su i generalni sekretar stranke Boran Bosančić, predsjednica Organizacije žena DEMOS Radmila Кocić Ćućić i predsjednik banjalučkog Regionalnog odbora Milenko Vučeta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije