Hronika

(FOTO) DETALJI HORORA U NOVOM SADU Mladić i djevojka razbili svjetlarnik da dođu do krova solitera, pa skočili sa 17. sprata

Dva tijela pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

(FOTO) DETALJI HORORA U NOVOM SADU Mladić i djevojka razbili svjetlarnik da dođu do krova solitera, pa skočili sa 17. sprata
FOTO: 192_RS/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nezvanično, dvije osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo. Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti.

Prema riječima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihove dvije urgentne ekipe intervenisale su po prvom prioritetu u 22 časa. Nažalost, konstatovana je smrt kod dvije mlađe osobe, muškog i ženskog pola. Identiteti nisu poznati, piše Republika.

Pročitajte još

– Mladić i djevojka skočili su sa krova solitera kod kružnog toka na Bulevaru Cara Lazara. Nakon što su ušli u soliter, razbivši svjetlarnik da dođu do krova na 17. sprat, sa istog su i skočili. Čuo se jedan tresak. Skočili su sa ravnog krova na mjesto oko kog je zid visine 1.5-1.6 metara. Nikom od stanara zgrade nisu poznati. Njihov identitet je nepoznat, budući da kod sebe nisu imali dokumenata. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu uradilo je uviđaj i trenutno se bavi istragom ovog slučaja – navodi izvor upoznat sa detaljima tragedije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije