Sudbine

(FOTO) "Doktori su rekli da je nema" Tamara Milutinović prvi put o SPONTANOM POBAČAJU koji se zapravo NIJE DESIO

Pjevačica Tamara Milutinović i njen suprug fudbaler Darko Jeftić roditelji su djevojčice Emili, a javnost je tek sada saznala kroz šta je folkerka prošla u trudnoći.

Trudna Tamara Milutinović sa mužem
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

Tamara Milutinović prvi put je otkrila kako se nosila sa problemima koje je imala u trudnoći.

– To niko ne zna, mislim na javnost. Baš nisam željela da pričam o tome. Zajednički smo podnijeli taj pad, ali to nas je ojačalo. Bilo je to jako teško. Veoma traumatično sam to doživjela, kao i svaka žena. Bili smo jedno drugom velika podrška u tim trenucima, kao što smo i svakog dana, inače.

– Govorili smo jedno drugom da je tako moralo da bude i da će sve doći na svoje, da ćemo imati puno djece. Na kraju nam je Bog podario Emili. Ja zapravo nisam izgubila bebu. Ona je sve vrijeme bila tu, iako su doktori rekli da je nema. Sve je bilo kako treba zapravo. Čudno, zar ne? Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a to nije bio – objasnila je Milutinovićeva za Hajp.

– Nakon mjesec dana sam saznala da to ipak nije bio slučaj. To je vidno bio spontani, ali, eto, ostala je tu, sakrila se, đavolak mali. Nije se vidjela na ultrazvuku. Doktori su rekli da je “otišla” i onda je krenuo cijeli taj prirodni proces. Međutim, ona je htjela da se rodi. Veliki je borac. Imala sam jako rizičnu trudnoću vođenu pod budnim okom ljekara – dodala je pjevačica.

Tamara Milutinović, izašla iz porodilišta
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

– Bila sam jako dugo u Narodnom frontu. Ne volim da se sjećam toga, naročito zato što je Emili sada živa, zdrava i ništa joj ne fali, ali da je bilo strašno – bilo je. Povukla sam se tih devet mjeseci, ne zato što fizički nisam to mogla da iznesem nego zato što mi je psihički sve teško padalo i nisam htjela da se stresiram i opterećujem – ispričala je Tamara.

– Suprug mi je bio najveća podrška. Bez njega ne znam kako bih to pregurala. Mogli su svi tu da budu, i moji i njegovi roditelji, ali bez njega teško. Postoje periodi kada on tu ne može da bude zbog posla, ali srećom tada je tu bio – zaključila je Milutinovićeva, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu