Zabava

(FOTO) Dvije torte i POSEBNA PORUKA: Janko Tipsarević proslavio 40. rođendan, Biljana objavila detalje sa slavlja

Bivši teniser Janko Tipsarević danas proslavlja 40. rođendan.

janko i biljana tipsarevic
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Supruga Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević, na svom Instagram profilu podijelila je trenutke sa proslave, a dok je duvao svjećice bivši teniser je u krilima držao sina dok ga je supruga ljubila u čelo.

On je dobio okruglu tortu, na kojoj su bila dva reketa i teniske loptice, koje su se nalazile i okolo. Osim njegovog imena, na torti se našla i poruka.

– Nikad nemoj ostariti, samo igraj tenis – pisalo je na Jankovoj torti.

Janko Tipsarević slavi rođendan
FOTO: BILJANATIPSAREVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Janko je za rođendansku proslavu imao još jednu tortu sa borovnicama, a supruga mu je emotivnom porukom čestitala divan dan.

– Srećan rođendan najboljem mužu, mom najdražem prijatelju i najnevjerovatnijem tati na svijetu. Tvoja ljubav, snaga i dobrota me inspirišu svaki dan. Beskrajno sam zahvalna za svaki trenutak koji dijelimo i za prelijepu porodicu koju smo zajedno izgradili – napisala je, pa dodala:

– Svaki dan sa tobom je ispunjen smijehom, ljubavlju i bezbrojnim dragocjenim uspomenama. Tvoja posvećenost, saosjećanje i beskrajna ljubav čine svaki dan posebnim. Danas slavimo tebe i nevjerovatnu osobu koja si. Tako sam zahvalna što dijelim ovaj život sa tobom. Srećan rođendan, ljubavi! – poručila je ona, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu