Zabava

(FOTO) "Džaba skupocjene kreme" Ovo je tajna NEVJEROVATNOG IZGLEDA Dragane Kosjerine

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina (37), koju godinama gledamo na RTS, nije protivnik estetskih korekcija.

(FOTO) "Džaba skupocjene kreme" Ovo je tajna NEVJEROVATNOG IZGLEDA Dragane Kosjerine
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Kako je svojevremeno istakla, na sebi ništa nije radila.

– Nisam ništa radila na sebi. Nisam protivnik umjerenih korekcija, ali nisam nikada osjetila potrebu da nešto na svom licu mijenjam. Njegujem se i privatno se veoma rijetko šminkam, jer smatram da mi je koža dovoljno opterećena na snimanjima i to teškom scenskom šminkom – kazala je Dragana Kosjerina nedavno.

FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA

Pročitajte još

– Priznajem, pomalo se i plašim bilo kakvih invazivnih tretmana, jer sam tip koji mora da zna i šta tačno ulazi u sastav maske za lice prije nego što je nanesem. Vodim računa o ishrani, unošenju tečnosti i redovno treniram, a to ističem jer svi treba da znaju da su uzaludne skupocjene kreme i tretmani, ako o koži ne brinete “iz stomaka” – dodala je Dragana tada.

Otkrila je tada i kako reaguje kada dobija pohvale na račun izgleda.

– Najprije, osjetim potrebu da zahvalim na komplimentu. Zatim, često imam potrebu da se našalim na svoj račun, kao da je potrebno da svaki kompliment stigne u paketu sa nekom makar šaljivom kritikom. Mislim da je to pitanje vaspitanja i činjenice da sam naučena da se ni u čemu ne uznosim. Estetika i briga o fizičkom izgledu je sastavni dio mog posla, a ljepota je relativna. Da se ne shvati pogrešno, lijepa riječ mi prija, ali ocjena drugih ne utiče previše na moje samopouzdanje – istakla je voditeljka, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu