Zabava

(FOTO) Evo kako izgleda njegova djevojka Lana: Brat Nemanje Gudelja doživio srčani zastoj na terenu, a ova ljepotica mu je velika podrška

Srpski fudbaler Dragiša Dragi Gudelj, koji nastupa u Španiji za Kordobu, u nedjelju je tokom meča ponovo doživio srčani zastoj i srušio se na terenu, samo devet mjeseci pošto mu se isto dogodilo.

(FOTO) Evo kako izgleda njegova djevojka Lana: Brat Nemanje Gudelja doživio srčani zastoj na terenu, a ova ljepotica mu je velika podrška
FOTO: CÓRDOBA CF/TWITTER/SCREENSHOOT

Nakon incidenta, srpski fudbaler je odmah prevezen u najbližu bolnicu.

Klub je saopštio da je fudbaler trenutno u dobrom stanju. A prema najnovijim informacijama, on je krenuo sa saigračima nazad u Kordobu.

Inače, pored porodice, Dragiši je u ovim trenucima najveća podrška i djevojka Lana Lazarević koja je po zanimanju manekenka.

Poznati par u vezi je dvije i po godine.

Kako pišu mediji, lijepa Lana koja je prošle godine proglašena za Top model Evrope, u vezu je sa španskim fudbalerom, srpskog porijekla, piše Blic.

Na profilu Dragog Gudelja, tek je po neka fotka sa atraktivnom izabranicom.

Inače, ova plavuša ima 21. godinu, a trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smjeru međunarodnih odnosa.

Rodom je iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji.

Preživio kliničku smrt

Kada se u martu samo srušio na terenu, dok su se ljekari borili za njegov život, svaki igrač iz njegovog tima i svaki navijač je strepio zbog mlađeg Gudelja, rođenog brata srpskog reprezentativca Nemanje.

Iz Kordobe su se kasnije oglašavali rekavši da je fudbaler koji je umro na terenu osoba koja je brzo kupila srca svih u svlačionici, a kada se poslije svega vratio fudbalu i zaigrao kao da se ništa nije desilo – Dragi Gudelj je postao miljenik kompletne javnosti, a posebno saigrača i navijača svog tima.

Ispostavilo se da je tada imao sreće što mu se to dogodilo baš na utakmici, jer je tu bila medicinska ekipa koja je odmah reagovala, dok bi da je bio na nekom drugom mjestu bilo upitno šta bi se dogodilo, jer u takvim situacijama pitanje života i smrti zavisi od brzine reakcije, koja treba da se dogodi u prvih nekoliko minuta.

Dragi je operisan i ugrađen mu je defibrilator. Pričalo se kako će izgledati njegov život dalje, da li će moći da igra, ali ovaj mladić je pokazao da je rođeni šampion, pošto se vratio na teren.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije