Zabava

“Volio bih da dobiju pravog čovjeka pored sebe“ Aco Pejović otkrio kako reaguje na partnere njegovih kćerki

Poznati pjevač Aco Pejović ne briljira samo na muzičkoj sceni, već i u ulozi oca budući da je pored svoje uspješne karijere posvećen roditelj.

Aco Pejović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Pjevač je sa suprugom odgajio i izveo na pravi put tri predivne kćerke na koje je cela familija ponosna, o čemu je otvoreno govorio za Grand.

-Trudimo se još uvijek. One su sad odrasli ljudi, tako da nadamo se da nemaju kud da zalutaju. Ne zna čovjek šta život nosi, ali trudimo se i supruga i ja da zaista ostanu na tom putu i budu dobri ljudi kao što jesu. Hvala Bogu, supruga i ja smo srećni, zadovoljni i ponosni – rekao je Pejović.

Pročitajte još

Poznato je da su očevi stroži kada su u pitanju izbori partnera njihovih kćerki, a evo kako na to reaguje Aco Pejović, prenosi Grand.

-To je stvar njihovog izbora, ne želim da se miješam, niti ću se miješati. Kada krenu leptirići u stomaku, ne možete nikog da zaustavite. Kada srce izabere, to je tako, barem je to moje mišljenje. Trudim se da zdravo razmišljaju, biraju srcem, ali dobiju pravog čovjeka pored sebe – iskren je pjevač.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu