Svijet

(FOTO) Evo šta je princ Vilijam objavio na Instagramu: Prvo oglašavanje na njihovom zajedničkom profilu nakon što je Kejt Midlton saopštila da ima rak

Objavljena je danas prva poruka na Instagram profilu Kejt Midlton i princa Vilijama, nakon što je princeza od Velsa 22. marta saopštila da ima rak.

kejt midlton i princ vilijam
FOTO: STEPHANIE LECOCQ/EPA

Ovo se ocjenjuje kao prvo oglašavanje princa od Velsa nakon te vijesti, a evo kakvu poruku je poslao na stranici koja je inače njihov zajednički profil.

– Hvala vam za toliko nezaboravnih utakmica – objavljeno je na instagram storiju na profilu princeze i princa od Velsa, a poruka je upućena engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli koja je danas saopštila da više neće igrati za reprezentaciju svoje zemlje, ističući da je to bila teška odluka kao i da nosila dres cijeli život, da je to moguće, piše Žena Blic.

objava Princa Vilijama na Instagramu
FOTO: PRINCEANDPRINCESSOFWALES/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Bez obzira što je u pitanju zajednički profil, o poruci se piše kao o oglašavanju princa Vilijama, jer je u toku liječenje Kejt Midlton. Vilijam je nastavio da obavlja službene dužnosti dok traje dupla kriza u porodici zbog zdrastvenih problema njegove supruge i kralja Čarlsa koji se tako bori sa kancerom.

Pročitajte još

Smatra se da bi Kejt Midlton o kojoj ove detalje mnogi ne znaju, mogla da se vrati službenim dužnostima kada joj zdravstveno stanje to dozvoli, ali to neće predstavljati i njen povratak poslu. Princ Vilijam koji sa suprugom i djecom, Šarlot, Džordžom i Lujem, provodi uskršnje praznike, trebalo bi da se vrati javnim anagažmanima nakon te pauze.

Kejt Midlton i Vilijam su veliki zaljubljenici u sport, a on je ranije sa Šarlot javno bodrio fudbalerke Engleske na važnom takmičenju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu